A rajzok alapján megalkották az új iPhone látványtervét

Czipperer Dia, 2014. április 1. 13:40

A napokban az új iPhone 6 modellek rajza járta be a világhálót, amely alapján a francia NoWhereElse portál – egy grafikus segítségét kérve  úgy döntött, vizuálisan megalkotja az új üdvöskét.

Egy japán blogon, a Mac Otakarán bukkant fel a napokban az új iPhone-ok rajza, amelyen egy 4,7 és egy 5,7 hüvelykes modell látható. A sematikus rajzon – ahogy arról már írtunk nektek – az adatok is jól látszanak, vagyis az, hogy pontosan milyen szélesek és vastagok lesznek a készülékek.

Ezek alapján a francia NoWhereElse portál felkért egy dizájnert, Martin Hajeket, alkossa meg a készülék 3D-s látványtervét, hogy a nem hozzáértők is lássák, hogyan nézhet majd ki az új iPhone 6. A tervező művészi vénáját is megcsillogtatta, hiszen az iPhone 5-nél debütált alumínium hátlapot a korábbi üvegre cserélte, valamint matt fém keretet adott a készüléknek.
 


A telefon várhatóan ősszel mutatkozik be, így addig még új tervek is előkerülhetnek, ám ez egy lehetséges alternatíva, amely az előzetes pletykákat tekintve talán nem is áll olyan messze a valóságtól. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy amíg a hivatalos bemutató el nem érkezik, semmi konkrét és az Apple által hitelesnek mondható információt nem fogunk megtudni.

 

 

Forrás: Mashable.com