Prémium Ultrabook leválasztható kijelzővel – Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W

Czipperer Dia, 2014. május 28. 15:30

A Toshiba legújabb Ultrabookja táblagépként is megállja a helyét leválasztható kijelzőjének köszönhetően. A vállalat új masinája kiváló teljesítményt, prémium hangminőséget és multimédiás élményt kínál.

Ultrabook és táblagép egyben a Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W, amely az első olyan modell a Toshiba Ultrabookok sorában, amelynek kijelzője egy könnyed mozdulattal leválasztható. Mindkét módban könnyen magunkkal vihetjük, hiszen mérete kategóriájához igazodva mindössze 20, billentyűzet nélkül pedig 11 milliméter.

A billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, így az útközbeni munka során jó választás lehet. Egérre sincs szükség, ugyanis egy nagyméretű érintőlapot is tartalmaz, így a gesztusvezérlő funkcióval könnyen kezelhető.

Ráadásul akár 9 óra akkumulátor üzemidőt garantál a továbbfejlesztett billentyűzet, így szinte egész nap, az irodától távol is dolgozhatunk rajta. A beépített 500 GB-os merevlemezen pedig minden fontos dokumentumot tárolhatunk a gépen.
 


A készülék kijelzője támogatja a tízujjas érintésvezérlést, emellett pedig Full HD felbontású IPS megjelenítő (1920 x 1080) garantálja a még jobb vizuális élményt. A megjelenítő beépített környzeteifény-érzékelővel rendelkezik, amely a fényerőt az aktuális viszonyoknak megfelelően állítja be.

Fedélzetén Windows 8.1 rendszer fut, meghajtásáról pedig egy negyedik generációs Intel Dual Core i5 processzor gondoskodik. A készüléket Intel HD 4400 grafikus egységgel látták el, amely révén a masina szórakozásra is munkára egyaránt használható.

Prémium voltát erősíti még, hogy beépített webkamerája HD felbontásra képes, és találunk rajta egy 5 megapixeles, autófókusszal ellátott hátlapi kamerát is.

4k felbontású tartalom átvitelére is képes micro-HDMI-kimenettel is ellátták, így egy arra alkalmas tévén UHD tartalmainkat kiváló minőségben tekinthetjük meg. Tartalmaz továbbá egy teljes méretű USB 2.0 portot és egy micro SD/SDHC/SDXC kártyaolvasót is.

A billentyűzetben HDMI-kimenet, két USB 3.0, valamint a teljes méretű SD-kártyaolvasó is található. Az Ultrabook beépített Intel WiDi funkcióval rendelkezik, amely révén vezeték nélkül is csatlakoztathatunk nagy kijelzőt. Ezeken felül Wifi ‘802.11ac’ adatátviteli, valamint a Bluetooth 4.0 támogatással is rendelkezik.

 

 

A Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W 2014 harmadik negyedévében kerül az európai boltokba.

 

A Toshiba hivatalos közleményét a következő oldalon olvashatjátok.