Új Samsung üzleti monitor – SD850

Czipperer Dia, 2014. június 11. 11:50

A Samsung bemutatta legújabb prémium monitorát, melyet kifejezetten üzleti használatra terveztek. A ragyogó színek és magas felbontás mellett a készüléket innovatív funkciókkal is ellátták.

A Samsung új üzleti monitora, az SD850 2560 x 1440 pixel felbontású, 16:9-es képerányú WQHD kijelzővel rendelkezik, melynek betekintési szöge 178°. A WQHD felbontás kétszer akkora, mint a Full HD, így valóban részletgazdag megjelenítést nyújt. A készülék több mint egy milliárd szín megjelenítésére képes az sRGB színskála használatával.

A monitort kifejezetten a minőségi munkákhoz tervezték. Seoggi Kim a képernyő üzletág alelnöke elmondta, hogy az SD850 nem csak karcsú, hanem ergonomikus kialakítással rendelkezik, melyhez egy lenyűgöző minőségű kijelző társul.

A monitor egyik nagy előnye a vékony keret, amely kevésbé zavaró, és a dönthető állvány segítségével könnyen előre-hátra, illetve oldalra fordítható. Segítségével a magasságon is állíthatunk.

A készüléket Eco fényérzékelővel látták el, amely alkalmazkodik az aktuálisan rendelkezésre álló fényviszonyokhoz, ezáltal energiát takarít meg. A monitor már Energy Star 6.0-ás minősítássel is rendelkezik, a benne található alapanyagok pedig megkapták a TCO tanúsítványt.

 

 

Az árról és elérhetőségről egyelőre még nem közölt részleteket a vállalat.

 

 

Forrás: Übergizmo.com, Samsung