Sajtófotón az LG G3 kihívója

Farkas Norman, 2014. július 4. 12:30

Ismét napvilágra került egy sajtókép a Samsung Galaxy S5 felturbózott „Prime” változatáról, amely a pletykák szerint a Galaxy F sorozat első tagja lesz. A QHD kijelzővel és fém burkolattal szerelt jövevény az LG G3 elsőszámú kihívójának ígérkezik.

A megbízható forrásairól híres @evleaks jóvoltából idő előtt megismerhettük a Samsung következő nagyágyúját, mely a Galaxy S5 fém házzal és QHD, azaz 2560 x 1440 képpontos kijelzővel felvértezett kiadása. A jelentős fejlődés nem véletlen: a Samsung nyilván képtelen tétlenül nézni, ahogy szintén dél-koreai riválisa már piacra dobott egy QHD kijelzős csúcsmobilt a világ számos pontján – például Magyarországon is. A felrurbózott Galaxy S5 lesz tehát a cég válasza a G3-ra.

A készülék Galaxy F és Galaxy S5 Prime néven egyaránt szerepel a pletykákban, de részletes hardveres felszereltségét még nem ismerjük, dizájnját és külső megjelenését azonban egy csapásra leleplezte az alábbi kép.

 

 

Mivel az @evleaks nagyon ritkán oszt meg téves és hamis anyagokat, valószínűleg tényleg így fog kinézni a csúcsmobil, ugyanakkor nem árt, ha egy kis egészséges kétely felmerül bennünk. Reméljük, hamarosan hivatalos forrásokra támaszkodhatunk és mindent megtudunk a Galaxy F-ről.

Érdemes megemlíteni, hogy a Samsung már bemutatta a Galaxy S5 QHD kijelzős verzióját anyaországában, de ez a modell és a friss pletykákban szereplő Galaxy F/S5 Prime két különböző modell, hiszen csak az utóbbi rendelkezik fém burkolattal, továbbá egyéb – még ismeretlen –pontokon is eltérhet a felszereltsége.


 

[Forrás: GSM Arena]