Az IFA kiállításon leplezhetik le a Huawei phabletjét

Czipperer Dia, 2014. augusztus 13. 15:19

A Huawei is kiküldte sajtómeghívóit a 2014-es IFA szakkiállításra. A plakátból ítélve a vállalat feltehetően itt mutatja be új zászlóshajó készülékét szeptember 4-én. Mindenesetre biztosan számíthatunk új készülékre, csak az a kérdés, milyenre.

Phablettel rukkolhat elő a Huawei Berlinben. A sajtómeghívó plakátja nem sokat árul el számunkra, csupán a dátumot látjuk, Ám a készülék megvilágítási szöge a 7-es számot idézi. Az Intomobile szerint az Ascend D7 modellről van szó, amely egy phablet méretű készülék lesz a maga 6 hüvelykes kijelzőjével, sőt, még a Quad HD kijelző is szóba jöhet szerintük. A PhoneArena a D7 mellett Mate 7 nevű modellről is ír.

Az Intomobile nem csupán a QHD kijelzőt feltételezi a készülék kapcsán, hanem a vállalat saját Kirin 920 nyolcmagos processzorát is, valamint egy másik hátoldali kamerát is, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy ráfókuszáljon a képre azután is, miután már elkészült.

A PhoneArena két változatról is ír. Szerintük lesz egy Full HD és egy QHD változat: előbbi 2 giga, utóbbi pedig 3 giga memóriával felszerelve érkezne.

Szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen néhány hét múlva kiderül, mit takar valójában a rejtélyes plakát.

 

 

 

Forrás: Intomobile.com, Phonearena.com