Okostelefon, fényképezőgép és Multiroom rendszer kategóriában is EISA-díjas lett a Samsung

Kütyü Magazin, 2014. augusztus 21. 15:00

A Samsung idén három kategóriában is elnyerte a European Imaging and Sound Association (EISA) díját. A vállalat készülékei, a Samsung Galaxy K zoom, a Samsung NX30 és a Samsung M7 Multiroom Rendszer is kaptak elismerést.

Az EISA-díj olyan termékeket jutalmaz, amelyek példaértékűen egyesítik magukban az innovatív technológiát, a vonzó kivitelezést és a megnyerő funkciókat. Az EISA-díj döntőbizottsága 50 fős, tagjai fogyasztói elektronikai magazinok szerkesztői, akik Európa 20 országát képviselik. 

A bírák a Samsung termékeit is díjazták. A következő érveket emelték ki a nyertes termékek kiválasztása során:

A 2014-2015-ös év kamerás okostelefonja – Samsung Galaxy K zoom


Mint az legújabb fényképezésre specializált okostelefon, az EISA zsűrije a következőket nyilatkozta róla: „Az objektív mögött található 20,7 megapixeles BSI CMOS érzékelő sok kompakt fényképezőgép felbontási szintjét is meghaladja, nagyszerű képminőséget nyújt még gyenge fényviszonyok mellett is."
 

A 2014-2015-ös év vezeték nélküli internetkapcsolatra alkalmas kamerája – Samsung NX30 

Az EISA bírák elismeréssel nyilatkoztak a Samsung NX30 dönthető elektronikus képkeresőjéről, mely felfelé akár 80 fokos szögben is állítható, így egyedi nézőpontokból is lehetővé teszi a fotózást. 

A 2014-2015-ös év multiroom rendszere – Samsung M7 

A bírák hozzátették: „figyelemre méltó hangminőséget produkál: az M7 gazdag, erőteljes, egész szobát betöltő hangzást ad, és képes keményen odavágni, ha szükséges.”