Frissült a Sharp Touch Display Link alkalmazás

Kütyü Magazin, 2014. november 6. 21:23

A Sharp bejelentette megbeszéléseket támogató alkalmazásának frissített verzióját, a Touch Display Link 2.0-t, amely képes összekapcsolni a Sharp BIG PAD érintőképernyőjét akár 50 darab ugyanazon a hálózaton belül található mobileszközzel. 

Frissült a Touch Display Link, amely a képernyő megosztását, illetve fájlátvitelt tesz lehetővé a BIG PAD és a táblagépek, okostelefonok között, valamint a felhasználók távolról vezérelhetik a BIG PAD kijelzőt, és használhatják a kézírást támogató eszközt.

Michael Bailly, a Sharp Europe Visual Solutions üzletágának termékfejlesztési és marketing igazgatója szerint BIG PAD és Touch Display Link együttes használata minden eddiginél egyszerűbbé teszi az információk interaktív bemutatását, maradandó benyomást gyakorolva a közönségre. A Touch Display Link nem csak tükrözi a nagy kijelző tartalmat a kis kijelzőre, hanem lehetővé teszi a valós időben történő interakciót a többi kollégával, még akkor is, ha a munkatárs nem ül ott a szobában.

Az irodai dolgozók körében végzett kutatásunk szerint a megbeszéléseken általában nem mindenki tud hozzászólni, és a megkérdezetteknek csak a 42 százaléka jellemezte “együttműködőnek” a munkahelyi értekezleteit. A BIG PAD kijelzőbe és a Touch Display Link alkalmazásba beépítettük az együttműködést.

A Touch Display Link 2.0 új funkciói:


Az elérhető széleskörű interaktív funkciók, az akár négy ember egyidejű írási lehetősége, és az adatok távoli helyekkel történő megosztása teszi a Sharp BIG PAD kijelzőjét tökéletes megoldássá a csoportok közös ötleteléséhez és együttműködéséhez a különböző megbeszéléseken, valamint egyetlen, a részvételt nagyban segítő interaktív tábla használata felgyorsítja a több felhasználó hozzájárulását igénylő feladatok megoldását is.
 

A Touch Display Link 2.0 előre telepített a Sharp BIG PAD „A” modellen, opcionális extra a BIG PAD „B” modellen.