Az Office és a Dropbox együttműködik

Czipperer Dia, 2014. november 10. 12:50

A Dropbox felhőtárhely-szolgáltatás a jövőben az Office-szal együttműködésben lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Office dokumentumaikat az eredeti alkalmazáson keresztül tekinthessék meg és szerkeszthessék.

Az Office összefogott a Dropboxszal, hogy közösen tegyenek valamit a felhasználók kényelméért, hiszen a két szolgáltatás kéz a kézben jár: partnerségükkel a felhasználói élményt kívánják fokozni.

A Dropbox remekül alkalmas különféle fájlok, dokumentumok, képek tárolására, többek között az Office dokumentumok esetén is. A jövőben a szolgáltatás révén, ha valaki feltölt ilyen jellegű dokumentumokat, utána közvetlenül az eredeti Office alkalmazásban tekintheti meg az egyes Word, Excel és Power Point fájlokat. A felhasználók pedig nemcsak megnyithatják, hanem megoszthatják és szerkeszthetik is a különféle dokumentumokat. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint frissíteni az Office alkalmazásokat.
 

 

A Microsoft blogposztjában azt írta, hogy az újdonság a következő hetekben Android és iOS (iPhone, iPad) platformon is elérhető lesz, valamint arról is írtak, hogy az elkövetkezendő néhány hónapban érkezik az alkalmazás windowsos telefonokra és táblagépekre is.

 

 

 

 

Forrás: Mashable.com