Megjelent az idei Moto G és Moto X mobilok Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman, 2014. november 13. 08:00

A Motorola tegnap jelentette be, hogy kiadta a 2014-es Moto X és Moto G okostelefonokra az Android rendszer legfrissebb verzióját tartalmazó szoftverfrissítést.

Tegnap reggel az a pletyka ütötte fel a fejét, hogy a második generációs (tehát az idén bemutatott) Moto G készülékekre máris elérhető az Android 5.0 Lollipop. A Motorola nem sokáig hagyta mendemonda szinten terjedni a jó hírt, s hivatalosan bejelentette, hogy kiadta a rendszer nyalókás verzióját magába foglaló szoftverfrissítést a 2014-es Moto X és Moto G készülékekre, utóbbi esetében az amerikai és a nemzetközi verzióra is.

A Lenovo kötelékében működő gyártó biztosította a felhasználóit arról, hogy szorosan együttműködik a szolgáltatókkal a szoftverfrissítések gyors jóváhagyása és elterjedése érdekében. A kíváncsi júzerek folyamatosan tájékozódhatnak az update-ek várható érkezéséről a Motorola támogatói oldalán.

Reméljük, hogy a Motorola frissítéseivel elindult a Lollipop lavina, s hamarosan a korábban kiadott Nexus modellek, az LG G3, majd a Sony, a Samsung, a HTC és a további gyártók készülékei is megkapják a várva várt csomagot.

 

 

[Forrás: IntoMobile]