5,2 hüvelykes kijelzőt kap a HTC M9 „Hima”?

Farkas Norman, 2014. december 9. 11:52

Felbukkant két fotó, melyeken állítólag a tajvani gyártó következő, „Hima” kódnevű zászlóshajójának kijelző panelje látható. Ha a képek hitelesek, akkor a jövevény a korábbi pletykáktól eltérően nem 5 vagy 5,5, hanem 5,2 hüvelykes megjelenítővel érkezik.

A HTC várhatóan 2015 első felében – talán már a februári Mobile World Congress során – tárja a nagyközönség elé következő nagyágyúját, a One M9-et. A „Hima” néven fejlesztett csúcsmobil tudáslistájába nemrég bepillantást nyerhettünk, ám két friss fotó miatt úgy tűnik, hogy nem voltak teljesen pontosak a jóslatok.

A szóban forgó képek (lent) a francia NowhereElse oldalon bukkantak fel a napokban, és állítólag a HTC „Hima” kijelző panelje látható rajtuk. Ha hihetünk nekik, akkor a zászlóshajó a korábbi feltételezések dacára nem 5 vagy 5,5, hanem egy 5,2 hüvelykes megjelenítővel érkezik. Az anyagok arról is árulkodnak, hogy a gyártó logója a kijelző alatt kap helyet a kereten, és észrevehetően kisebb, mint a One (M8) esetében.

 

 

 

Bár nem lenne meglepő a HTC részéről, ha a Sony példáját követve egy 5,2 colos kijelzővel vértezné fel 2015-ös vezérmodelljét, azért érdemes némi fenntartással kezelni a panelt bemutató fotókat, hiszen azok mögött nem áll hivatalos megerősítés és egyéb források sem utaltak még rá, hogy ekkora megjelenítő bevetését tervezi a gyártó.

 

 

[Forrás: GSM Arena]