Hazánkba érkeztek a Microsoft Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok

Kütyü Magazin, 2015. január 23. 11:40

A Microsoft bejelentette, hogy a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM okostelefonok 39990 forintos javasolt kiskereskedelmi áron kaphatók Magyarországon. A készülékek öt kimagasló, integrált Microsoft szolgáltatást kínálnak, széles látószögű 5 megapixeles előlapi kamerával és 5” méretű kijelzővel rendelkeznek.

Végre hazánkban is elindult a Lumia 535 és Lumia 535 Dual SIM készülékek hivatalos forgalmazása. A pénztárcabarát duó főbb erősségei a következők:

- A felhasználók Skype videóhívásokat indíthatnak, és könnyedén válthatnak hang és videó mód között az integrált Skype alkalmazással.

- Az előre telepített Office Mobile csomagnak köszönhetően a Word, Excel és PowerPoint dokumentumok és OneNote jegyzetek bárhol hozzáférhetőek, szerkeszthetőek és megoszthatóak.

- A Microsoft OneDrive szolgáltatás 15GB ingyenes felhőtárhelyet biztosít a fotók, videók és Office dokumentumok biztonságos szinkronizálásához és tárolásához.

- A beépített Microsoft Outlook szolgáltatással a munkahelyi és privát e-mailek útközben is elérhetők.  

- A nagy, 5” méretű qHD kijelzőn egyaránt élmény a fotók, videók bemutatása és az Office Mobile alkalmazások pedig a munka hatékonyságát növelik.

- Az 5 megapixeles, széles látószögű előlapi kamera nagyobb teret érzékel, így még több mutatható be egy érdekes háttérből, többen férnek rá a selfie fotókra és több barát vehet részt a Skype videóbeszélgetéseken.

- A Smart Dual SIM megoldással mindkét SIM kártya folyamatos elérhetőséget kínál, ezért a felhasználók egyetlen hívásról vagy üzenetről sem maradnak le.

 

 

“Sok felhasználónak, főleg a fiatalabb, technológiában jártas generációnak fontos, hogy mindig a legújabb zászlóshajó készülékek tulajdonosai lehessenek, ám sokszor ezt nem engedhetik meg maguknak” – mondta Dankovics Tamás, a Microsoft Devices Group Közép- és Kelet-Európai termékmenedzsmentért felelős igazgatója. „A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok ugyanakkor a legújabb Windows Phone 8.1 frissítéssel, a Lumia Denimmel és a legjobb beépített szolgáltatásokkal teszik lehetővé felhasználóik számára, hogy hatékonyságukat növeljék.”

A Lumia 535 és a Lumia 535 Dual SIM okostelefonok feketében és fehérben, valamint élénkzöld, narancssárga, sötétszürke és ciánkék színekben kaphatók Magyarországon.

 

 

Technikai jellemzők:

 

 

Operációs rendszer

Windows Phone 8.1 Lumia Denim frissítéssel

HERE térkép- és helymeghatározási szolgáltatások

Ingyenes globális HERE Maps és HERE Drive+; Ingyenes HERE Transit, mely elérhető az Áruházban

Kijelző

5” qHD 960x540 kijelző, napfényben olvasható

Akkumulátor

1905 mAh akkumulátor

Processzor

1.2 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 200 processzor

Elsődleges kamera

5 MP AF, Lumia Camera, LED vaku

Másodlagos kamera

5 MP nagy látószögű, FWVGA  864*480 videofelbontás

Memória

8GB belső memória + 15GB ingyenes OneDrive felhő alapú tárhely, microSD 128GB-ig bővíthető