ZTE Blade L3 – semmi extra

Farkas Norman, 2015. január 30. 16:09

Barátságos és egyben kissé elegáns külsőt kapott a ZTE belépőszintű újdonsága, a Blade L3, de tudás terén semmiben nem nyújt kategóriájában kiemelkedőt. Talán az árcédula hordozza a meglepetést?

A ZTE a napokban két új okostelefont is leleplezett, az egyik a felső-középmezőnyben versenyző, alumínium házas Blade S6, a másik pedig az alsóbb szegmensbe szánt Blade L3.

Egyelőre nem tiszta, hogy mennyit kell majd kicsengetni érte, és hogy mely Android verzióval a fedélzetén kerül piacra, de tudáslistája alapján egy nem túl izgalmas telefonnak tűnik a Blade L3. A négymagos, 1,3GHz-es MediaTek processzorra, 1GB RAM-mal, 5 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású IPS kijelzővel és 2000mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett készülék egy 2 megapixeles előlapi és egy 8 megapixeles, LED vakuval segített kamerát tud felmutatni, ha képalkotásról van szó.

Feldobja a telefont a kissé iPhone-os beütésű dizájn, de még inkább felkelthetné a felhasználók figyelmét, ha a friss Android 5.0 Lollipop rendszerrel, és/vagy meglepően alacsony árcédulával kerülne forgalomba. Hamarosan megtudjuk, tartogat-e meglepetést a ZTE belépője.

 

[Forrás: Übergizmo]