BlackBerry Classic: kék, fehér és bronz színekben is

Farkas Norman, 2015. március 4. 15:10

A kanadai gyártó a Mobile World Congressen jelentette be, hogy fizikai QWERTY billentyűzettel és híváskezelő gombokkal szerelt újdonságát a fekete mellett már kék, bronz és fehér változatban is meg lehet vásárolni.

A BlackBerry apróbb és ütősebb újdonságokat is felmutatott az idei Mobile World Congressen, Barcelonában. A kanadai cég először is bemutatta középkategóriás, teljes érintőképernyővel szerelt versenytőjét, a Z3 dizájnját és a Z30 tudását egyesítő BlackBerry Leap okostelefont. Ezután felbukkant az eseményen egy rövid időre egy prototípus modell, amely a Samsung Galaxy S6 Edge-hez hasonlóan kétoldalra lenyúló, hajlított megjelenítővel rendelkezik, ráadásként pedig kicsúsztatható fizikai QWERTY gombsorral is ellátták.

Amíg az egyelőre névtelen nagyágyú megjelenésére várunk, más platformokon is ismerkedhetünk a BlackBerry 10 rendszer előnyeivel az új BlackBerry Experience Suite révén, vagy  szemezgethetünk az aktuális kínálatból, amit új színekkel igyekszik változatosabbá tenni a BlackBerry.

 

 

A gyártó legújabb modelljét, a hagyományok jegyében fejlesztett BlackBerry Classicot eddig csak fekete árnyalatban lehetett elérni, de mostantól fehér, kék és bronz változatban is hozzájuthatunk.

A fizikai QWERTY gombsorral, trackpaddel, híváskezelő billentyűkkel és 3,5 hüvelykes HD kijelzővel megáldott telefon elsősorban nem hardverével, hanem megbízható és gyors működésével, kiemelkedő minőségével és produktivitást segítő funkcióval próbál vásárlókat szerezni, melyekhez sokat hozzátehet a stílusunkhoz igazodó külső megjelenés, amit az új változatok biztosíthatnak.

 

 

[Forrás: GSM Arena]