A legfrissebb Intel Core proceszorokat kapják meg a Toshiba laptopjai

Kütyü Magazin, 2015. április 8. 16:30

A Toshiba felfrissíti laptopkínálatát. Szmáos masina lelkét ezentúl 5. generációs Intel Core processzorok alkotják, melynek révén az egyes eszközök üzemideje is nő majd.

A Toshiba a Portégé Z30, Tecra Z40 és Satellite Pro R50-B üzleti laptopjait ezentúl 5. generációs Intel Core processzorokkal gyártja. A modellek ezáltal hosszabb akkumulátor-üzemidőt nyújtanak. A készülékek több alkalmazás egyidejű futtatására is alkalmasak, az üzleti adatokat pedig a beépített biztonsági funkciók hathatósan védik. .

A Portégé Z30 modellek esetén a korábbi maximum 13,5 órás üzemidő a hardverfrissítés révén akár 17 órára növekszik. A készülék így egyetlen feltöltéssel szinte 2 munkanapon át használható.

A Tecra Z40 modellek akkumulátorának üzemideje a korábbi 10,5 óráról 15 órára növekszik. A Satellite Pro R50-B változatokat pedig egyszeri feltöltéssel akár egy teljes munkanapon át, 8 órán keresztül használhatjuk.
 


A 13,3 hüvelykes Portégé Z30 és a 14,4 hüvelykes Tecra Z40 modellek prémium kialakítású, rendkívül könnyen hordozható masinák, melyek nagy teljesítménnyel rendelkeznek. A készülék beépített biztonsági funkciókkal is rendelkezik. A 15,6 hüvelykes (39,6 cm), üzleti funkciókkal ellátott, karcsú kialakítású Satellite Pro R50-B modellhez a Toshiba egyes országokban Megbízhatósági garancia szolgáltatást is kínál. 

Az 5. generációs Intel Core processzorokkal felszerelt Portégé Z30, Tecra Z40, és Satellite Pro R50-B modellek az európai országokban már kaphatók.