USB 3.1 szabványú meghajtó a Kingston műhelyéből

Kütyü Magazin, 2015. június 5. 09:20

A Kingston bemutatta a DataTraveler microDuo 3C USB-t a Computexen. Az új memóriakulcs kettős csatolófelülete kompatibilis az A-típusú (3.1, 3.0, 2.0) és az új generációs C-típusú USB portokkal is. A szabvány révén egyetlen portot használhatunk adatátvitelre, videokimenetként, töltésre és külső eszközök áramellátására.

A Kingston is készült termékkel az idei Computexre. A vállalat bemutatta legújabb, USB 3.1-es szabványú meghajtóját. A könnyen hordozható, kisméretű DataTraveler microDuo 3C 64 GB extra tárhelyet biztosít a legújabb USB-C porttal rendelkező eszközök, például MacBook gépek számára, de a meglévő eszközökkel is kompatibilis. Az USB 3.1 szabvány akár 100 MB/s olvasási és 15 MB/s írási sebességet biztosít. A praktikus plug-and-play funkcióval rendelkező pendrive június folyamán lesz elérhető kereskedelmi forgalomban.

A Kingston a DataTraveler microDuo 3C mellett hamarosan piacra dobja a következő generációs DataTraveler Micro 3.1 meghajtót is. Ez a világ egyik legkisebb méretű pendrive-ja, amely további tárhelyet biztosít táblagépek, vékony notebookok, autós hangrendszerek és számos más eszköz számára anélkül, hogy jelentősen növelné az eszközök erőforrásigényét. A DataTraveler Micro 3.1 16 GB-os és 64 GB-os kiszerelésekben lesz elérhető.

Specifikáció