Nagyobb kijelzős Samsung mobil érkezik

Czipperer Dia, 2015. július 30. 14:30

A Samsung közzétette legfrissebb pénzügyi eredményeit, melyben a számadatok mellett egy fontos hírt is bejelentett a gyártó. Hamarosan egy nagyobb mobil érkezik.

A Samsung legújabb phabletje, a Galaxy Note 5 várhatóan augusztusban érkezik. Bár eddig semmi biztosat nem lehet tudni, csupán egy hivatalos sajtómeghívó árulkodik a legújabb Galaxy mobilról.

A napokban a Samsung maga is csepegtetett néhány részletet arról, hogy valóban új mobilt készülnek piacra dobni. A vállalat közzétette pénzügyi eredményeit, melyben arról írnak, hogy hamarosan  egy új, nagyobb kijelzős modellt dobnak majd piacra.

A Galaxy Note 5 valóban egy nagyobb kijelzős modell lehet, hiszen a Note széria tagjai a phabletek sorát erősítik. Ebből pedig az is sejthető, hogy csak egy készülékkel készül a gyártó, így nem tudni, hogy a Galaxy S6 edge+ vagy a Note 5 érkezik-e.

A Samsung pénzügyi jelentésében azt is elárulta, hogy zászlóshajó modelljei nem hozták meg a várt sikert, így a vállalat úgy döntött, mindkét modell árát csökkenti a közeljövőben.
 

 

Forrás: Übergizmo.com