Strapabíró okostelefont mutatott be a Cat az építőipari munkásoknak

Kütyü Magazin, 2015. augusztus 11. 12:05

A Cat phones bejelentette új okostelefonját, a magas szintű ellenállóképességgel bíró Cat S40-et, melyet kifejezetten az építőiparban dolgozóknak fejlesztettek.

A Cat phones készített egy felmérést azon felhasználók körében, akik strapabíró telefonra váltottak. A válaszadók 80%-ának ment tönkre telefonja a váltást megelőző 5 éves időszakot tekintve. Közel fele törött vagy berepedt kijelző, másik fele pedig beázásnak köszönhető. A résztvevők harmadának tört le alkatrész vagy a hátlap egy része a telefonjukról elejtés miatt.

Mindemellett a szabadban dolgozó illetve a fizikai munkát végző felhasználókkal folytatott beszélgetésekből kiderült, hogy az extrém körülmények közt végzett munka során kifejezetten gyakori a telefon megrongálódása. A résztvevők több mint fele számolt be elrepedt vagy törött kijelzőről. A strapabíró telefonokkal szembeni előítéletek fontos szerepet játszottak abban, hogy nem a környezetnek, használatnak megfelelő telefont választottak, még úgy is, hogy sokuk több alkalommal is eltörte telefonját. 

 

A Cat S40 mindezen szempontok figyelembe vételével készült, kifejezetten azok számára, akik az építőiparban dolgoznak. Ez a szám világszinten eléri a 85 millió főt. Az okostelefonok nyújtotta szolgáltatások és kényelem párosul a magas szintű ellenállóképességgel.

Az S40 főbb tulajdonságai:

Az S40 okostelefon 2015. szeptemberétől lesz elérhető Magyarországon.