Több HTC mobil fedélzetére is érkezik az Android Marshmallow frissítés

Czipperer Dia, 2015. szeptember 30. 13:00

A HTC USA a Twitteren jelentette be, hogy több modellje is hamarosan megkapja fedélzetére az Android 6.0 Marshmallow frissítést.

Nemsokára széles körben is elérhető lesz a Google legújabb operációs rendszere, az Android 6.0 Marshmallow. Hamarosan az újabb eszközök is frissülnek majd, többek között néhány HTC modell fedélzetére is megérkezik majd az új rendszer.

A vállalat erről hivatalos amerikai Twitter oldalán számolt be, ahol egy listát is közzétettek, pontosan mely modelleket érinti az update.

A legújabb zászlóshajó One M9+ modell mellett többek között a One M9, a One M8 fedélzetére is megérkezik, valamint néhány One E, illetve Desire modell is frissül majd (lásd az alábbi képen).
 

We’re roasting marshmallows this fall! We’ll begin our Android 6.0 rollout to devices before the end of the year. pic.twitter.com/Zd59NaqTjx

— HTC USA (@HTCUSA) 2015. szeptember 29.


Jó hír tehát, hogy nem csupán a felsőkategóriás mobilok kiváltsága lesz majd az új rendszer, hanem egyes középkategóriás modellek, mint például a Desire 826, a Desire 820 és a Desire 816-os modell is frissül majd.

 

 

Forrás: GSMArena.com