Rövid ideig előrendelhető volt a BlackBerry Priv

Czipperer Dia, 2015. október 22. 13:30

Egy friss jelentés szerint, melyet a BlackBerry hivatalos weboldala is alátámaszt, előrendelhető a vállalat első androidos mobilja, a BlackBerry Priv. Az oldal azonban már nem elérhető.

Egy kicsivel többen kellett várni arra, hogy a BlackBerry legújabb mobilja előrendelhető legyen, de immáron hivatalosan is hozzájuthatunk a telefonhoz 749 dolláros áron. Vagyis egy rövid ideig valóban így volt, azóta azonban már lekerült az oldalról a mobil. Néhány információt azonban megtudhattunk.

A BlackBerry oldalán az volt olvasható, hogy a telefon az AT&T és a T-Mobile kínálatában lesz elérhető, a szállítás határideje pedig november 16-ára várható.

Mindemellett a készülék hivatalos specifikációira is fény derült, mely megerősítésül szolgál az eddigi pletykákat illetően. A telefon 5,4 hüvelykes, két oldalán lehajló QHD megjelenítővel és Qualcomm Snapdragon 808-as processzorral érkezik. Ehhez társul 3 gigabájt RAM, valamint 32 gigabájt belső térhellyel szerelte fel a gyártó a mobilt. Ez utóbbi microSD kártyával akár két terabájtig növelhető.

A főkamera egy 18 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott példány lesz, az előlapi fényleső azonban elég szerényre sikeredett, mindössze egy 2 megapixeles képességekkel felruházott szelfikamerát építettek az előlapba.

Jó hír azonban, hogy a készülék támogatja a Qualcomm Quick Charge 2.0 gyorstöltési megoldását, emellett pedig ütősebb, 3410 mAh-es aksit kapott. A mobil fedélzetén pedig az Android 5.1.1 Lollipop rendszer teljesít szolgálatot.

Kíváncsian várjuk, mikor kerül fel újra a mobil az oldalra, és, hogy a november 16-ai szállítási határidő marad-e, vagy csak később kerülhet a felhasználók kezébe.

 

 

Forrás: Übergizmo.com