Új flip telefont idéző mobil Magyarországon – LG Wine Smart

Kütyü Magazin, 2015. november 4. 15:20

Az LG legújabb hibrid okostelefonja, a flip mobilokat idéző Gentle hazánkba is megérkezett Wine Smart néven. A készülék segít az átállásban a hagyományos, nyomógombos mobilokról az okostelefonokra.

Magyarországra érkezett az LG legújabb mobilja, a Wine SMart névre keresztelt eszköz, mely a jó öreg kinyitható mobilokat juttatja eszünkba. Mindez nem is véletlen, hiszen a vállalat célja a készülékkel, hogy megkönnyítse a felhasználóknak az átállást a hagyományos eszközökről az okostelefonokra.

Az új LG Wine Smart Android Lollipop 5.1.1. operációs rendszerén a legfrissebb alkalmazások is problémamentesen futnak. A készülék 3x4, nagyméretű nyomógombból álló numerikus billentyűzete jelentősen megkönnyíti az üzenetírást, a kiemelt funkcióbillentyűk pedig olyan gyakran használt alkalmazások azonnali elérését teszik lehetővé, mint a tárcsázó felület, a telefonkönyv, az üzenetírás vagy a fényképezőgép. A készülék kezdőképernyőjén az átlagosnál nagyobb ikonok 3x3-as elrendezése is a könnyebb átláthatóságot segíti a 3,2 collos HVGA kijelző segítségével. 

 

 

A Wine Smart az LG Safety Care biztonsági szolgáltatását is tartalmazza, így vészhelyzet esetén automatikus jelzéseket és valósidejű helymeghatározást küldhet az előzetesen kiválasztott ismerősöknek, elősegítve az azonnal segítségnyújtást.

AZ LG Wine Smart készüléke már elérhető a Telekom kínálatában, illetve kártyafüggetlenül burgundi (bordó) és kék színben.

Főbb jellemzők: