Az LG és a B&O Play együttműködése a magasabb szintű zenehallgatás érdekében

Kütyü Magazin, 2016. február 20. 09:43

Együttműködési megállapodást kötött az LG Electronics a prémium audióeszközeiről ismert B&O PLAY vállalattal, hogy okostelefon-vásárlóinak továbbfejlesztett, kiemelkedő minőségű zenehallgatási élményt kínáljon.

Az elismert Bang & Olufsen márka 90 éves audió- és dizájntapasztalataiban, innovativitásában és a tökéletes minőség iránti elkötelezettségében gyökerező B&O PLAY ezeket az értékeket viszi tovább a minőséget és a különleges dizájnt kereső vásárlók számára kifejlesztett modern eszközök egy új típusába, melyek megegyeznek az LG hosszú múltra tekintő törekvéseivel, azaz az okostelefonokban alkalmazott audiótechnológiák folyamatos fejlesztésével.

A két vállalat szorosan együttműködött a legújabb LG G5 okostelefon létrehozásában, hogy a legjobb hangminőséggel lepjék meg a vevőket. Az LG lesz az első olyan cég, amely a B&O PLAY-jel együttműködve kínálja az erőteljes Hi-Fi hangzás élményét.

„Izgatottan vettünk részt az LG-vel folyó munkában. Az LG prémium okostelefonok iránti elkötelezettségének köszönhetően az együttműködés során még szélesebb közönség számára tehetjük elérhetővé a B&O PLAY által nyújtott kiváló hangzásvilágot” — mondta Henrik Taudorf Lorensen, a B&O PLAY elnöke. „A B&O PLAY azon zenerajongóknak szól, akik a piacon elérhető legjobb termékeket akarják. Ezt a vevőkört a kompromisszummentes innovativitás jellemzi, nem ismerik a határokat, folyton mozgásban vannak és ugyanezt várják el fejhallgatóiktól és mobileszközeiktől is, így tökéletes párosításról beszélhetünk.” 

Az okostelefonos zenehallgatás terén mérföldkőnek számító megállapodást követően az LG további együttműködést tervez a B&O PLAY-jel azért, hogy így tegye még versenyképesebbé az okostelefonjai által nyújtott hangzásélményt. 

„A B&O PLAY-jel való együttműködésünk révén kielégíthetjük, sőt, túl is szárnyalhatjuk a fejlett audiószolgáltatásokat nyújtó okostelefonok új generációját kereső vásárlók mind magasabb igényeit” — mondta Juno Cho, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök vezérigazgatója. „Ez az együttműködés mindkét fél számára gyümölcsözőnek bizonyult, az LG pedig a jövőben is együtt fog dolgozni a különböző iparágak vezető vállalataival azért, hogy a prémium okostelefonok piacán új innovációs sztenderdeket állítson fel.”

Bár a B&O PLAY-együttműködés friss fejleménynek számít, az LG régóta kínál csúcsminőségű hangzást  nyújtó prémium okostelefonokat, az egyik legújabb modell, a V10 pedig csak az egyik olyan LG készülék, amely joggal pályázik kategóriájának legjobb hangzásáért járó elismerésre.