A Philips mindenki számára elérhetővé teszi a Full HD tévézést

Kütyü Magazin, 2016. február 25. 18:35

A 2016-os Philips Full HD tévéket annak a jegyében mutatja be a készülékeket gyártó TP Vision, hogy a csúcskategóriás modellekre jellemző design, képminőség, innovatív hangtechnika és az okostévés funkciók mostantól azok számára is elérhetőek legyenek, akiknek szerényebb költségvetés áll rendelkezésükre egy tévé beszerzésekor.

Az új 4000-es és 5000-es sorozatot nekik találták ki a legkülönfélébb méretekben, a 61 centistől a 124 centis modellekig. Ezek bevezetésére sem kell sokat várni. A  4101-es, az 5211-es és a 5501-es az idei esztendő második negyedévében debütál az európai, illetve az orosz piacon.

Philips 5211 – modern stílus, egyedülálló hangzás

Ez a tévé a kiváló kép és a nagyszerű hangzás koncepciójára épül. A modern, letisztult stílust követő 5211-es Bluetooh-os, elülső oldali hangszórói 16 wattos teljesítményt garantálnak, és bármikor alkalmassá tehetőek a hozzácsatlakoztatott okostelefon, tablet, számítógép tartalmainak a lejátszására. A készülék kis képernyős (64 centis) változatban kapható és egyszerre kínálja egy monitor, illetve egy tévé összes funkcióját. Ideális kiegészítő eleme bármely konyhának, hálószobának, nappalinak, vagy dolgozószobának.

Philips 5501 – okos alkalmazások egy mainstream készülékben

Az 5501-es modell a kifinomult designt, és a legújabb androidos okostévés rendszert kínálja a felhasználóknak. Egyesíti magában a Philips kétmagos okostévés platformját és a Google Play tévére optimalizált kínálatát az alkalmazásoktól kezdve a játékokig. A Pixel Plus HD képfeldolgozási eljárás pedig a full HD élményt garantáló képek továbbításáról gondoskodik. Mindezt egységes keretbe foglalja a készülék keskeny, elegáns ezüst-színnel átfutatott designja.

Philips 4101 – a minőség és a teljesítmény kombinációja 

Ezen a készüléken a Digital Crystal Clear technológiának köszönhetően bármilyen forrásból származó tartalom élethű, természetes színeket, részletgazdag, jó kontraszthatást és egyenletes mozgást garantáló képeken keresztül jeleníthető meg.  Minden Philips 4101-es modell több interfész-szel és port-tal rendelkezik, azért, hogy a tévéhez könnyen csatlakoztatni lehessen más eszközöket is. A készülék megjelenése is impozáns. A fejlesztők két vékony élen álló lábra ültették rá a keskeny, fekete keretes design-nal megálmodott televíziót.