Ütős mobil, jó áron – Vernee Thor

Czipperer Dia, 2016. április 22. 14:36

A kínai Vernee gyártó legújabb, Thor névre keresztelt mobilja egy iPhone mellé rakva, első ránézésre nem sokban különbözik a cupertinói gyártó mobiljától, azonban az ára jóval kedvezőbb.

Kellemes köntösbe bújtatta újonnan debütált, 4G-képes mobilját a Vernee. A Thor nevű készülék fedélzetén a legújabb, Android 6.0-ás verzió fut, ami már önmagában vonzónak tűnik, azonban ehhez egy sor további előny is társul.

Az 5 hüvelykes, ujjlenyomat-olvasóval rendelkező 2.5D Gorilla Glass 3 kijelző alatt egy 64 bites, nyolcmagos, 1,3 GHz-es órajelű processzor dolgozik, melyhez egy ARM Mali- T720-as MP3 (450 MHz) GPU társul.

A főkamerával szintén jó képeket lőhetünk. A 13 megapixeles példányhoz pedig egy 5 megapixeles előlapi fényleső is társul. Természetesen, ahogy a legtöbb most megjelenő kínai mobil, ez a modell is Dual SIM támogatással rendelkezik, melyből az egyik slot a micro SD kártya helyéül is szolgál.


És ha mindez még nem lenne elég, a telefon 3 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájt tárhelyet kapott, utóbbi pedig 128 gigabájtig tovább bővíthető.

A mobil egyedüli „gyengesége” az aksi kapacitása. A phablet méretű eszköz üzemidejéről egy 2800mAh-es Li-polymer akkumulátor gondoskodik. Viszont cserébe támogatja a gyorstöltést (5V2A) az eszköz.

A mobil 120 dolláros áron vásárolható meg a Gearbest kínálatában.