Éjszakai szelfi az új Sony Xperia XA Ultra okostelefonnal

Kütyü Magazin, 2016. május 17. 16:03

A Sony Mobile Communications bejelentette az Xperia X széria következő tagját, az Xperia XA Ultra okostelefont.

A Siny bejelentette legújabb, középkategóriás telefonját, mely hatalmas, 6” kijelzőjével, 16 megapixeles előlapi kamerájával, kedvezőtlen fényviszonyokra specializálódott képérzékelőjével, akár két napos akkumulátor üzemidővel és stílusos, vékony formatervezésével, és keret nélküli kijelzőjével igyekszik megküzdeni a felhasználók kegyeiért.

A Sony elismert, kedvezőtlen fényviszonyokra tervezett képérzékelője a 16 megapixeles előlapi kamera segítségével tökéletes szelfiket készít éjjel-nappal. Az Xperia XA Ultra okostelefonban megtalálható Sony kamera technológiával éles, világos, elmosódásmentes fotókat készíthetsz. Egy apró szelfi vaku természetes fényt vetít az arcodra az éjszakai szelfikhez, az optikai képstabilizátor pedig kiszűri a kezed remegését. A kézi kioldással még egyszerűbben szelfizhetsz: csak emeld fel a kezed, és az időzítő megkezdi a visszaszámlálást, így van időd beállni a megfelelő pózba. A váratlan pillanatokat is tökéletesen megörökítheted a szuper-gyors fő kamerával, 21.5 megapixellel, hibrid autofókusszal és gyors kioldással, így a készenlétből a másodperc töredéke alatt eljuthatsz a megörökítésig.

A végtelennek tűnő, keret nélküli, 6” lekerekített üveg kijelző gyönyörűen beleillik a tenyeredbe, egy olyan fém burkolattal, mely rendkívül sima érzetet kelt a kezedben. Az óriási kijelző ellenére a hajszálvékony formával és az egykezes móddal könnyedén használhatod egy kézzel is.

Az Xperia XA Ultra nagy, világos kijelzőjével együtt sem tudja kikezdeni a Sony akkumulátorok teljesítményét. Akár két napos üzemidőt biztosít egyetlen töltéssel, így többet beszélgethetsz, fényképezhetsz és videózhatsz. Nincs idő a töltésre? Használd az Xperia XA Ultra okostelefonhoz az UCH-12 gyorstöltőt, mely 5.5 órás üzemidőt ad csupánb10 perces töltéssel.

Az Xperia XA Ultra júliustól elérhető fekete, fehér vagy lime arany színekben. Különféle stílusos tokok közül válogathatsz a hozzá illő színekben, melyek kiegészítik és megvédik az Xperia XA Ultra telefonodat, ideértve a stílusos kinyitható tokot, mely automatikusan lezárja és kinyitja a képernyőt, ha becsukod vagy kinyitod a fedőlapot.