A Panasonic kivételes hangteljesítményt biztosítva bővíti fejhallgató kínálatát

Kütyü Magazin, 2017. február 15. 16:59

A Panasonic bevezeti a piacra nagy hangfelbontású belső fülhallgatóit: a Bluetooth funkciós, sportoláshoz alkalmas, vezeték nélküli fülhallgatóját, Bluetooth funkciós, fülön elhelyezkedő fejhallgatóját, Bluetooth funkciós belső fülhallgatóját, és csatorna típusú belső fülhallgató modelljét.

 A modellek sokfélesége lehetővé teszi a zene még nagyobb élvezetét a különböző korú, különböző életstílusú és igényű felhasználóknak.

Nagy hangfelbontású belső fülhallgatók

RP-HDE5M (ezüst) / RP-HDE3M (fekete) 

A CD minőséget meghaladó, nagy felbontású hangforrások iránti növekvő igényekre alkotta meg válaszként a Panasonic a HDE5M és HDE3M belső fülhallgatóit, hogy a könnyed, nagy felbontású hangzás élményét nyújtsa a felhasználók még szélesebb táborának. 

Mindkét modell 11 milliméteres, extra vezérlőmágneses HD axiális hangsugárzóval rendelkezik a kifinomult, nagy felbontású hang érdekében - a mágneses fluxussűrűség növelésével a membrán kivételesen erőteljes hangzást produkál. A HDE5M modell nagy felbontású MLF (Multi Layer Film, több filmrétegű) membránt használ a nem kívánt visszaverődés kiküszöbölésére, és mindkét modellben az alkatrészek axiálisan vannak elhelyezve, így a hangot közvetlenül a fülbe vezetik. 

Az alumínium zárósapka és burkolat (csak a HDE5M modellnél) elnyomja a nem kívánt vibrációt, és tiszta, életteli, kiváló hangvisszaadást biztosít magas és alacsony frekvencián is. Különös figyelmet fordítottunk a kényelemre: a fülhallgató könnyű, kompakt, biztosan illeszkedik a fülbe. Öt fülbe illeszkedő egységgel, XS-től XL méretig, hogy kényelmet és stabilitást nyújtva gondoskodjon arról, hogy a felhasználók órákon át élvezhessék a zenét. A HDE5M hajszálcsíkos alumínium borítása és zárósapkája elegáns, egytónusú, fémes dizájnja kifinomult megjelenést kölcsönöz a fülhallgatónak. 

Bluetooth-kompatibilis fejhallgatók

Egyre népszerűbbek a Bluetooth funkciós fejhallgatók, mert kényelmesen, vezeték nélkül lehet velük zenét hallgatni. A Panasonic új, RP-HF400B, RP-BTS10 és RP-NJ300B modelljeit a kimagasló hangminőség és teljesítmény jellemzi, prémium vezeték nélküli élményt nyújtanak.

RP-HF400B (fekete)

A HF400B fülön elhelyezkedő fejhallgatóval vezeték nélkül hallgathat zenét Bluetooth-on keresztül. Egyszerű, és mégis divatos kialakítás jellemzi. A 30 mm-es, neodímium mágnessel rendelkező hangsugárzó egységek friss, erős basszust és tiszta énekhangzást biztosítanak. A hangsugárzó előre-hátra történő mozgásának optimalizálásával az akusztikus basszus vezérlés éles, dinamikus basszushangzást nyújt. A HF400B fejhallgató nagy kapacitású, tölthető akkumulátora 20 órányi folyamatos zenelejátszást tesz lehetővé, így ideális, megbízható megoldás arra, hogy menet közben hosszan hallgasson zenét. Könnyű kivitelű, a súlya mindössze 130 g, és az optimális oldalirányú nyomás révén kényelmesen illeszkedik zenehallgatás közben, akár órákon át. Ez a fejhallgató a HF sorozat forgó mechanizmussal ellátott, behajtható kivitelét viszi tovább, így egyszerűen elfér a táskájában, és könnyen magával viheti.

RP-BTS10 (fekete /fehér / kék / sárga)

A BTS10 Sport vezeték nélküli fülhallgatókat elsősorban az edzés közben zenét hallgató felhasználóknak tervezték. A használók biztonsága érdekében a BTS10 modell hagyományos stílusú fülhallgató, ami nem zárja ki a környezet hangjait. A puha elasztomerrel borított, állítható klipsz tökéletes illeszkedése és a kényelmes gyorsilleszkedő beállító biztosan tartják a helyén a fülhallgatót még aktív edzés közben is. A bal és jobb oldali klipsz összesen csak 10 g-ot nyom, ezért hihetetlenül kényelmes. Nagy figyelmet fordítottak a hang megfelelő visszaadására. A nagy, 14,3 mm-es neodímium sugárzó egységgel az egyedi zárósapkás, basszuserősítős kivitel robusztus basszus hangzást biztosít. Az BTS10 fejhallgatókkal teljes feltöltés után 4 óra 20 percig hallgathat folyamatosan zenét. Ameddig készülődik, a gyorstöltés funkció segítségével 20 perc alatt olyan szintre töltheti fel, ami 1 órányi lejátszási időt tesz lehetővé.

RP-NJ300B (fekete / fehér / kék)

Az NJ300B fejhallgatók kompakt, egyszínű kivitele természetesen illeszkedik a mindennapos munkahelyi stílushoz. A 9 milliméteres hangsugárzó és a mélyen illeszkedő, hangszigetelő kivitel tiszta hangzást, robusztus basszust biztosít. Az ergonomikus dizájnnak köszönhetően könnyű viselni, stabilan illeszkedik a fülbe, nem fog kiesni. A könnyű, kompakt forma kényelmes illeszkedést biztosít. Az NJ300B fejhallgatókkal teljes feltöltés után 4 óra 20 percig hallgathat folyamatosan zenét. A gyorstöltés funkcióval amíg készülődik elindulás előtt, 20 perc alatt olyan szintre töltheti fel, ami 1 órányi lejátszási időt tesz lehetővé.

Csatorna típusú belső fülhallgatók

RP-TCM360 (fekete / fehér / rózsaszín)

Laza elegancia jellemzi a TCM360 fülhallgatókat, számos stílushoz kiválóan illenek. Kompakt, lekerekített szélüknek köszönhetően biztosan és kényelmesen illeszkednek. A kiegyenlített, kiváló minőségű 9 milliméteres sugárzó egység mellett a hosszított kilépőnyílás biztosan illeszkedik a fülbe, szorosan zár, hogy a robusztus basszus hangokat közvetlenül a fülbe irányítsa. A háromszög alakú vezeték tartós és nem csomózódik össze. Támogatja a mikrofon és távirányító használatát.

Fejhallgató specifikációk:

RP-HDE5M

RP-HDE3M

RP-HF400B

RP-BTS10

RP-NJ300B

RP-TCM360