Új Bluetooth audio eszközökkel bővül az IFROGZ termékek családja

Kütyü Magazin, 2017. február 28. 15:44

A ZAGG kreatív mobil kiegészítőkre szakosodott IFROGZ márkája bemutatta vezeték nélküli Bluetooth audio termékcsaládjának legújabb fülhallgatóit, fejhallgatóit és hangszóróit. 

A 2016 év végén bemutatott díjnyertes IFROGZ vezeték nélküli termékek kiemelkedő árértékükkel gyorsan kivívták az elismerést a fogyasztókat és a szakértőket körében egyaránt , mivel az általuk képviselt minőség és funkcionalitás korábban csak a jelentősen drágább árfekvésű audio termékekre volt jellemző.
 
Az IFROGZ most két új vezeték nélküli fülhallgató modellel, vezeték nélküli fejhallgatókkal és hordozható hangszórókkal is szélesíti választákát. Az új modellek olyan vonzó áron kerülnek piacra, hogy a vezetékes megoldásokhoz való ragaszkodást többé nem lehet a pénztárca vastagságával indokolni.
 
A termékek párosítása gyors és egyszerű, az intuitív vezérlő gombok használata gyerekjáték, és több órán keresztül biztosítják kellemes zenehallgatási élményt a felhasználóknak.

„Nagyon izgalmas folyamatosan újradefiniálni az elérhető árkategóriában megjelenő termékekkel kapcsolatos fogyasztói várakozásokat” - mondta el Dermot Keogh,  nemzetközi termékigazgató. “Az IFROGZ kezdetektől a csúcsminőségű vezeték nélkül  audio eszközök széles körű elérhetővé tételén dolgozik. Ez alól az új Coda termékek sem jelentenek kivételt: akár a vezeték nélküli fülhallgatókat, akár a fejhallgatókat, vagy a könnyű hordozható hangszórókat nézzük, termékeink kiemelkedő funkcionalitással és hangminőséggel rendelkeznek.”
 
A kibővített IFRGOZ Bluetooth vezetéknélküli termékcsalád a következőket tartalmazza:
 

Fülhallgató-párna garancia: a Code Wirless termékekre érvényes az IFROGZ Earbud tips for life korlátozott élettartam garancia, amely azt jelenti, hogy a fülhallgató gumik elhasználódása, sérülése, vagy elveszítése esetén az IFROGZ pótolja azokat.
 
Elérhetőség: az új IFROGZ audio termékek rendelkezésre állnak www.zagg.com oldalon és világ vezető kiskereskedőinél világszerte.