Új tavaszi szerelem? Itt a Dell Inspiron 7560!

Kütyü Magazin, 2017. március 7. 11:35

Tél végén már mindannyian arra várunk, hogy pihenőre fogjuk téli kabátjainkat és élvezzük az állandó napsütést. Nemsokára már a szabadban is tanulhatunk és dolgozhatunk, nem kell állandóan az íróasztal előtt ücsörögnünk. A tavasz mellett a Dell is tartogat újdonságokat, hogy még nagyszerűbb legyen az újjászületés időszaka.

Irány a meló!

Ne hagyd, hogy a tavaszi fáradtság úrrá legyen rajtad! A Dell legújabb Inspiron 7560 laptopja garantáltan meghozza a kedved a munkához. A hagyományos winchester mellé választható SSD meghajtónak köszönhetően a gép képes több komolyabb feladat párhuzamos futtatására, így rengeteg időt és energiát spórolhatsz. Az NVIDIA GeForce GT 940MX videókártya és az SSD meghajtó ellenállhatatlan gyorsaságot, a Windows 10 Home operációs rendszer pedig felhasználóbarát kezelést biztosít számodra.

 

Használd ki a napsütést!

Nincs kedved egész nap az irodában ülni? Lépj ki a dolgozószobából, ülj ki a teraszra vagy egy közeli parkba, ahol kényelmesen és nyugodtan készülhetsz az óráidra, vagy összeállíthatod a következő munkahelyi prezentációdat. A környezetváltozás jót tesz a kreativitásodnak is, a tartós akkumulátor üzemidőnek köszönhetően pedig a konnektor hiánya sem okoz problémát. Ha még naplementekor is kint üldögélnél, a háttérvilágítású billentyűzet hasznodra fog válni.

Új évszak – új design

A jó idő beköszöntével a divat is új erőre kap, így érdemes stílusos laptopot választanod! Az új Inspiron fém borítása nem csak masszív és elegáns, de hűvös tapintású is. A gép 15 hüvelykes kijelzője vékonyított kerettel rendelkezik, ami nem csak külsőre tetszetős, de praktikus is: tökéletesen alkalmas arra, hogy több feladatot egyszerre átláss osztott képernyős módban. A gép ezüst, illetve arany színben is kapható, így a hozzád legjobban illő darabbal lepheted meg magad.