Az Xperia XZ hivatalosan is az idei MWC „Legjobb új okostelefonja”

Kütyü Magazin, 2017. március 7. 12:54

A GSMA az Xperia XZ Premiumot díjazta „Az idei MWC legjobb új okostelefon, illetve hálózati mobileszköz” kategóriában az éves Global Mobile Awards (Glomo Awards) keretein belül.

A Glomo Awards a legutóbbi a már eddigi 30 elismerés közül, melyet a Sony Mobile csúcskészüléke a 2017-es Mobile World Congress megjelenése kapcsán kapott, beleértve az alábbi díjakat: UK Blog Awards „Legjobb innováció”, Tech Radar „Olvasók választása” és a „Legjobb okostelefon”, valamint a Wired „MWC legmenőbb készüléke”.

„Az Xperia XZ Premium technikailag a legfejlettebb okostelefon, amit valaha bemutattunk” – mondta Hiroki Totoki, a Sony Mobile Communications elnök vezérigazgatója. „Megtisztelő számunkra ez a rengeteg díj. Az Xperia XZ Premium nemcsak a mobil szolgáltató partnereinktől, a média, a vásárlók részéről, hanem a piaci szereplők által is elismert készülék. Mindezt fáradhatatlan innovációs törekvéseinket illető pozitív visszajelzésnek tekintjük. Célunk, hogy nagyszerű termékeket és egyedülálló élményeket kínáljunk fogyasztóink számára” – tette hozzá Totoki. 

„Gratulálunk a GSMA Glomo Awards összes díjazottjának, akik az Mobile Word Congress ideje alatt vehették át elismeréseiket” – mondta Michael O’Hara, a GSMA marketingvezetője. „A Glomo Awards valóban rávilágít azokra a vállalatokra és egyénekre, akik a mobil ipar egyre gyorsabban fejlődő innovációit vezérlik. Köszönjük minden nevezőnek, a zsűrinek és támogatóinknak, akik hozzájárultak a 2017-es Glomo Awards megvalósulásához".

Az Xperia XZ Premiumban megtalálható a Sony Motion Eye kameratechnológiája, melynek köszönhetően ez a készülék a képminőség teljesen új szintjét kínálja, valamint a világ első okostelefonban megtalálható 5.5 colos 4K HDR kijelzőjével rendelkezik. A Motion Eye technológiával Super Slow Motion felvételeket rögzíthetünk 960 fps sebességgel, és az így készült felvételeket négyszer lassabban játszhatunk vissza, mint bármely más okostelefonnal.

Az Xperia XZ Premium 2017 késő tavaszától lesz elérhető világszerte fényes króm és mélytengeri fekete színben.