Üdv az Amerikai Egyesült Államokban: a Construction Simulator 2 már elérhető az App Store és a Google Play kínálatában

Kütyü Magazin, 2017. március 28. 14:14
Az astragon Entertainment GmbH és a weltenbauer. Software Entwicklung GmbH bejelentették, hogy megjelent a nemzetközileg is népszerű Construction Simulator sorozat legújabb része.

Az iPhone-ra és iPadre, valamint az Androidot használó okostelefonokra és táblagépekre készült Construction Simulator 2 már megvásárolható az Apple App Store-on és a Google Playen.

 

 

A Construction Simulator 2 a játékost az Amerikai Egyesült Államokba repíti. A játékos egy kis építőipari cég tulajdonosaként, Westside Plains fiktív államában ragadhatja meg lehetőséget, hogy a régió legnagyobb ingatlanmoguljává váljon. Céljai elérése érdekében a játékos 36, hivatalosan licencelt járműhöz, és olyan neves gyártók építőipari gépeihez férhet hozzá a játék során, mint például a Caterpillar, a Liebherr, a Palfinger, a Bell Equipment, az ATLAS, és a STILL.

A sokféle járműnek és gépnek, valamint a kihívást jelentő építési megbízásoknak és küldetéseknek köszönhetően a játékosok nem csak az épületek alapjait áshatják ki, óriási darukat irányíthatnak, vagy éppenséggel betont önthetnek kedvük szerint, de a Construction Simulator sorozat történetében most először útépítési feladatokkal is foglalkozhatnak – ezt a játékelemet pedig már régóta várják a népszerű franchise rajongói.

Saját cégének megalapítását követően a kezdő üzletember felfedezheti a játék nyílt, szabadon hozzáférhető világát, és tapasztalatot szerezhet első építési munkái sikeres teljesítésével. Ezeket a játék nem csak tapasztalati pontokkal jutalmazza, amelyeket a játékos kiválasztott képességei fejlesztésére fordíthat, de természetesen megfelelő anyagi forrásokkal is, amelyekkel tovább bővíthető a cég, valamint járműflotta.

Ahogy cége fokozatosan újabb és újabb területekre tör be, a játékos az idő előrehaladtával egyre nagyobb és jövedelmezőbb építési szerződésekkel is megbirkózhat.

 

 

 

Ezen kihívások közé tartoznak a kisebb kertészeti munkák, a lakóépületek, társasházak, és ipari csarnokok felépítése, valamint az anyagok és gépek szállítása, de a szennyvíz csatornák javítása is. És ez csak a kezdet: az omladozó utcák felújítása, a vasúti híd rekonstrukciója, különleges egyedi küldetések, valamint a növekvő városban az új építési telkek megszerzéséért folytatott, kihívásokkal teli fejlesztési feladatok várják az ambiciózus játékosokat a Construction Simulator 2-ben.

A szimulációs játék hatalmas járműflottájában olyan nagy teljesítményű gépek találhatóak meg, mint például a Caterpillar D8T bulldózere, 430F2-es kotró-rakodógépe, valamint a 745C billenő platós teherautója, de itt van a Palfinger PK 27002 SH rakodódaruja, és 81K típusú önszerelő toronydaruja, a Liebherr LTM 1300-as mobildaruja, az ATLAS L310-es kerekes rakodója, vagy épp a Bell Equipment B45E típusú csuklós dömpere is. Ha az anyagiak szabnak határt a géppark bővítésének – vagy a játékos csak ki szeretne próbálni egy járművet a vásárlás előtt – lehetőség van felszerelés bérlésére is az egyik forgalmazótól.

A Construction Simulator 2 eredeti licenccel rendelkező járműveinek áttekintése:

 

 

A Construction Simulator 2-t a jelenleg okostelefonokra és táblagépekre elérhető, legátfogóbb építési szimulációs játéknak tekinthetjük. A rengeteg új jármű, valamint az útépítés, és a továbbfejlesztett grafika mellett a Construction Simulator 2 számos vadonatúj, további funkciót nyújt a nemzetközileg is sikeres elődjéhez képest. Ezek közé tartozik például az intuitív felhasználói felület, a finomításokon átesett gazdasági rendszer, vagy a jármű karbantartási lehetőségek. Az idilli Westside Plains hatalmas, szabadon hozzáférhető játékvilága, az egyenletesen váltakozó napszakok, valamint az érdekes feladatok lenyűgöző játékélményt nyújtanak az építőipar szerelmeseinek.

A Construction Simulator 2  4,99 Euro/4,99 USD/4,99 GBP ajánlott fogyasztói árral már elérhető iPhone-ra és iPad-re, valamint az Android-ot használó okostelefonokra és táblagépekre, az Apple App Store-on és a Google Play-en.

iPhone-ra és iPadre az Apple App Store-ban: https://itunes.apple.com/app/construction-simulator-2/id983632334

Android eszközökre a Google Play áruházban: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.astragon.cs2016