Rendkívül gazdaságos nyomtatót mutatott be az Epson

Kütyü Magazin, 2017. június 26. 13:48

Az Epson új WorkForce Pro WF-C869RDTWF nyomtatójával a felhasználók akár 95 százalékkal több energiát takaríthatnak meg amellett, hogy a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladékot termel.

Így csökkenthető az állásidő, miközben akár 84 000 oldal is kinyomtatható a kellékanyagok cseréje nélkül. Az időhiánnyal és a kellékanyagok kezelésével küzdő vállalkozások a „start-stop printing” rendszerrel akár 94 százalékkal csökkenthetik a beavatkozás miatti állásidőt az új WF-C869RDTWF modellel, hiszen az Epson nagy kapacitású RIPS (Replaceable Ink Pack System) technológiájának köszönhetően a tintát ritkán kell cserélni. 

Az A3 méretű, színes, multifunkciós nyomtató (MFP) hozzájárul a vállalatok hatékonyságának növeléséhez. Az első oldal kinyomtatásának ideje rövid: a készülék akár háromszor gyorsabban képes nyomtatni, mint a konkurens termékek, mivel nincs szükség felmelegedési időre. Az okostelefonokra emlékeztető, intuitív érintőképernyő és felhasználói felület miatt a kezelése már a kezdetektől fogva egyszerű.  

Az új nyomtatót kifejezetten vállalatok számára tervezték, hiszen használatukkal csökkenthető az a távolság, amit a felhasználóknak az anyagok begyűjtéséhez meg kell tenniük. 

Ennek a rendszernek kiemelkedő környezetvédelmi előnyei vannak, amelyek hozzásegítik a cégeket, hogy megfeleljenek a CSR-elvárásoknak. Ez a tintasugaras, nem hőtechnológiát alkalmazó multifunkciós nyomtató akár 95 százalékkal kevesebb energiát használ fel a versenytársak színes lézernyomtatóihoz képest. Ezeket a megtakarításokat az Epson az üzleti felhasználók számára kifejlesztett PrecisionCore nyomtatófej technológiájának köszönhetően biztosítja. Ez a megoldás az energiamegtakarítás mellett a gyorsasága, megbízhatósága és eredményessége miatt in népszerű, hiszen olyan minőséget kínál, ami a vállalkozások számára elengedhetetlen. A készülék a hulladék mennyiségének 99 százalékos csökkentésével, a kisebb szállítási és csomagolási ráfordításokkal a lézernyomtatókat és a fénymásolókat is maga mögé utasítja. A termék további előnye a sokféle papírra való nyomtatás lehetősége, hiszen a felhasználók akár újrahasznosított vagy fényes papírra, borítékra és címkére is nyomtathatnak.

A WF-C869RDTWF modellt kifejezetten az üzleti felhasználók számára tervezték, ezért olyan szoftvereket és eszközöket biztosít, amelyek kielégítik a különböző vállalati igényeket, legyen szó akár a szervezetek vezetőiről, adminisztrátorokról vagy az informatikai osztályról. Számos cég számára az adatvédelem egyre nagyobb probléma, amelyre az Email Print for Enterprise biztosít megoldást a többféle biztonságos nyomtatási opcióval. Az informatikai osztályoknak az Epson Device Admin olyan lehetőséget nyújt, amellyel a készülékek alkalmassá válnak távoli konfigurálásra és távoli kezelésre, így a felhasználók sokkal hatékonyabban tudják beosztani az idejüket. A Document Capture Pro egy másik remek ingyenes szoftver, amely az ügyfeleknek többféle, hatékony szkennelési eszközt biztosít. Ezenkívül, az NFC és WiFi-Direct funkciók segítségével a felhasználók mobiltelefonról is rugalmasan és bárhonnan nyomtathatnak. Az Open Platform és az Epson további együttműködése a különböző szoftvergyártókkal olyan megoldásokat is kínál, mint például a PaperCut nyomtatáskezelő program. 

Dobos Csaba, az Epson Magyarország üzleti termékekért felelős menedzsere elmondta: „Az Epsonnál figyelembe vesszük a vállalatok különböző céljait, legyen szó a produktivitás növeléséről, a környezeti erőfeszítésekről, vagy a vállalkozás hatékony működtetéséről. Úgy terveztük meg a WF-C869RDTWF nyomtatót, hogy segítsen a vállalkozásoknak megoldást találni ezekre a problémákra, ezért a készülék 99 százalékkal kevesebb hulladéktermelést és 95 százalékos energia megtakarítást, valamint minimális állásidőt kínál. Így a felhasználók akár 84 000 oldalt is nyomtathatnak a kellékanyagok cseréje nélkül".

 

Főbb jellemzők: