Nikon D850: fejlesztés alatt az új full-frame masina

Kütyü Magazin, 2017. július 25. 09:46

Hamarosan forgalomba kerül a nikon legújabb fényképezőgépe, a Nikon D850-es modell. A masinát jelenleg fejlesztik, a vállalat elmondása szerint azonban egy full-frame, nagy felbontású, szupergyors digitális SLR fényképezőgép kerül piacra a közeljövőben.

A D850 egy nagy teljesítményű eszköz azok számára, akik nem kötnek kompromisszumot a kivételes képminőség és sokoldalúság terén, beleértve a leendő és a professzionális fényképészeket is, illetve azokat az amatőr fotósokat, akik tájképeket, sporteseményeket, divatfotókat és esküvői képeket készítenek, valamint a multimédiás tartalomkészítőket is. 

A D850 méltó örököse a D810-nek, amelynek világszerte elismerik kivételes élességét és tiszta képalkotását, valamint gazdag tónus-karakterisztikáját. Ezt az erőteljes, új FX-formátumú digitális SLR fényképezőgépet új technológiák, funkciók és teljesítménynövelési megoldások alkalmazásával terveztük, az évek alatt összegyűlő közvetlen felhasználói visszajelzések eredményeit is felhasználva.

A D850 meghaladja a nagy felbontású, szupergyors képességű fényképezőgépet kereső fotósok elvárásait, amelyeknek csak egy ilyen kaliberű Nikon fényképezőgép – NIKKOR objektívekkel – felelhet meg.

A hivatalos debütálás időpontjáról még nem közölt részleteket a vállalat.