Anyák Napi WIWE-akció

forrás: Kütyü Magazin, 2018. április 27. 14:57

Az anyák szívére talán mindennnél jobban kell vigyázni, feltehetően ezért is döntöttek úgy a Sanatmetal Kft. döntéshozói, hogy Anyák Napja közeledtével átmenetileg 20% kedvezményt adnak a szívproblémák korai felismérését szolgáló WIWE készülékükre.

A névjegykártya méretű WIWE mobil EKG használata szuper egyszerű és gyors (mindössze 1 perc egy mérés!), így lehetőséget ad a szívkontrollra akár otthonunk kényelmében is. A diagnózis felállításában is jelentős segítséget tud nyújtani és a folyamatos kontroll lehetősége pedig megnyugtató és biztonságérzetet ad.
 
Mivel az eredmények egy gombnyomással megoszthatók szeretteinkkel és orvosunkkal, sokkal könnyebbé válik a folyamatos felügyelet biztosítása. A WIWE fitness funkciói, mint például a lépésszámláló, a BMI index, vagy a kalóriaszámláló pedig segítenek az egészségmegőrzésben is!
 
Csak néhány visszajelzés vásárlóinktól a WIWE-val kapcsolatban, hogy miért használják és javasolják a WIWE-ot ismerőseiknek is:  "Mert a prevenció a legfontosabb" ; "Kicsi, egyszerű, azonnal kimutatja az eredményt" ; "Életet is menthet a mérés!" ; "Magammal tudom vinni" ; "Egyszerű, sokat tud, a rendszeres mérések eredményei nagy segítséget jelentenek az orvosnak a helyes diagnózis felállításában" ; "Biztonságérzetet ad!"
 
Az Anyák Napja akció keretében április 25 és május 3 között lehet megvásárolni a mobil kütyüt a WIWE webshopban.