Az innováció új szintje

Kütyü Magazin, 2018. május 22. 09:30

A HP legújabb prémium notebookjai, asztali gépei és kijelzői lehetővé teszik, hogy a felhasználók minden helyzetből a legtöbbet hozzák ki. A legújabb HP Elite 1000 és a HP ENVY termékek gyönyörű kialakítása, nagy teljesítménye és rendkívüli sokoldalúsága biztosítja, hogy bárhol is legyünk, könnyedén alkossunk és dolgozzunk akár másokkal együttműködve is. 

Az emberek 81 százaléka dolgozik szabadidejében, és több mint fele munkaidőben is intézi személyes ügyeit, így szükségszerű volt egy olyan eszköz megalkotása, amely mindkét helyzetben alkalmazható. A HP új prémium termékei megfelelnek a felhasználók egyéni stílusának, miközben a számítógép teljesítményére vonatkozó igényeiket is kielégítik.   

“A HP a dizájn és az innováció éllovasaként elhozza a stílus, a teljesítmény és a sokoldalúság tökéletes kombinációját" – mondta Achim Kuttler, a HP EMEA személyi számítógépes rendszerek üzletágának elnöke és vezérigazgatója. "Az új Elite és ENVY termékportfólió tagjai, mint a tabletté alakítható, leválasztható, betekintésgátló képernyővel rendelkező eszköz, valamint a legszélesebb ívelt All-in-One számítógép és számos egyéb innováció új korszakot nyitnak a felhasználók számára."

Prémium innováció modern irodák számára: HP Elite 1000 eszközök

Az alkalmazottak élet- és munkastílusuknak megfelelően a legkülönbözőbb igényeket támasztják eszközeikkel szemben. A HP Elite 1000 sorozat termékei tökéletesek azon vásárlók számára, akik egy modern kialakítású, tartós, iparágelső biztonsági rendszerrel rendelkező eszközt keresnek, amely alkalmas a másokkal történő közös munkára, valamint arra is, hogy munkahelyi és személyes ügyek intézésében egyaránt segítségünkre legyen.  

Az új HP Elite 1000 sorozat tagjai a világ legbiztonságosabb és legkönnyebben kezelhető PC-i közé tartoznak és olyan megoldásokat sorakoztatnak fel, mint a HP Endpoint Security Controller, a HP Sure Start Gen4, valamint az idén bejelentett HP Sure Run. A teljesen új HP EliteBook x360 1030 az első olyan eszköz, amely Embedded Reimaging funkcióval felszerelt opcionális HP Sure Recover megoldással vásárolható meg. Ez a lehetőség beágyazott memóriában tárolja a szoftver rendszerképet, így biztosítva, hogy az adatokat akkor is helyre lehessen állítani, ha a merevlemezről azok elvesznek és a rendszerkapcsolat nem érhető el. 

Az új HP Elite 1000 sorozatban a következő termékek találhatók:

Bármit elérhetsz: HP Envy Portfolio

Napjaink felhasználója egy olyan eszközre vágyik, ami mindenre képes: nem számít, hogy az otthoni, munkahelyi vagy iskolai teendőkről van szó, a készüléküknek lépést kell tartaniuk az életstílusukkal. Ezen elvárásokat szem előtt tartva a HP olyan lenyűgöző funkciókkal látta el az Envy portfólióját, amely túlmutat a megszokott teljesítményen és akkumulátor fejlesztéseken. Az ENVY gépeken elérhető új HP Command Center a CoolSense technológiának köszönhetően lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy optimalizálják a rendszer teljesítményét, a ventilátor zaját és a hőmérsékletet. A gigabites Wi-Fi sebesség gyors kapcsolatot biztosít a nagy teljesítményigényű filmes, zenei és játék stream oldalak futtatásához. Ezek az alkalmazások erőteljes hangzásvilágot is követelnek, ezért a HP Envy készülékek hangtechnikáját a Bang & Olufsen biztosítja. A HP Sure View technológia az ujjlenyomat olvasóval és IR kamerával szintén elérhetőek a kiválasztott készülékeken, így az adataink mindig biztonságban lehetnek.

A HP Envy portfólió az alábbi számítógépeket foglalja magában:

Árak és elérhetőség