Az értéktudatos játékosokat célozza meg új termékeivel a Razer

Kütyü Magazin, 2019. március 18. 08:37

A Razer, a világ vezető, gamereknek szánt lifestyle márkája három új játék-perifériát jelentett be, amelyekkel legnépszerűbb termékcsaládjait bővíti. A BlackWidow billentyűzet, a Kraken mikrofonos fejhallgató és a Basilisk Essential egér a Razer legjobb ár-érték arányú gamer perifériái közé tartoznak, és minden megvan bennük, amire egy játékosnak csak szüksége lehet.

 

Razer BlackWidow

A Razer BlackWidow billentyűzet a Razer legkelendőbb billentyűzetcsaládjának legújabb tagja. A csúcsmodell BlackWidow Elite számos funkcióját felvonultató BlackWidow a Razer kiváló tapintási élményt nyújtó, kattogó hangú zöld mechanikus kapcsolóival (Green Mechanical Switch) van felszerelve. 

A Razer által kifejezetten játékra tervezett zöld mechanikus kapcsoló jól tapintható ütközésével, jellegzetes kattanó hangjával, valamint optimalizált működtetési és reset pontjaival kategóriájának legjobb játék- és gépelési élményét nyújtja. A Razer továbbfejlesztett duplafalú kapcsoló kialakítása minimálisra csökkenti a bizonytalan billentyűmozgást, miközben megnöveli a pontosságot és az érzékenységet. Minden egyes billentyű akár 80 millió leütéses névleges élettartammal bír. 

A BlackWidow rendelkezik a Razer Chroma technológiájával, amely a Razer Synapse 3 által vezérelve 16,8 millió színű, egyedi világítást tesz lehetővé minden egyes billentyű esetében. A Razer Hypershift révén minden egyes billentyű makrógomb is lehet, de a Razer Synapse 3 segítségével akár másodlagos funkciók is rendelhetőek hozzájuk. A Razer BlackWidow az eszközön található hibrid memóriával és felhő-tárhellyel is rendelkezik, így lehetővé teszi a személyre szabott beállítások (például a világítási profilok, a definiált billentyűparancsok és a makrók) megőrzését akkor is, ha több különböző számítógéppel használod az eszközt.

Termékjellemzők

 

Razer Kraken 

Az új Razer Kraken a népszerű Kraken Pro V2 utódja. A csúcsmodell Kraken Tournament Edition designját és hardveres jellemzőit átvevő Kraken nagy, 50 mm-es hangszórókkal rendelkezik, amelyek tiszta, erőteljes hangzást biztosítanak, miközben a továbbfejlesztett, visszahúzható mikrofon a kristálytiszta csapat-kommunikáció érdekében még jobban kizárja a háttérzajokat. 

A hosszan tartó kényelmet a vastagabb párnázottságú fejpántok, illetve a hűtőzselével töltött teljes fülpárnák garantálják. A fülkagyló párnázása a füllel érintkező felületen egy nedvszívó, légáteresztő anyagból készül, a tökéletes kényelmet pedig a hűtőzseléréteg és a habrétegbe rejtett szemüvegszár-csatornák biztosítják. 

Az inline némítással és a hangerőszabályzókkal a 3. generációs Razer Kraken a Razer eddigi legsokoldalúbb cross-platform mikrofonos fejhallgatója.

A Kraken emellett Quartz Pink kiadásban, valamint a Razer Kraken for Console termékhez hasonlóan egy új, fekete alapszínű, kék kiemelésekkel rendelkező változatban is elérhető. 

 

Termékjellemzők

Dióhéjban

Fejhallgatók

Mikrofon 

In-line vezérlés

Audiohasználat

Audio / mikrofon elosztó adapterkábel használat: Külön 3,5 mm-es audio- és mikrofon-csatlakozóval ellátott eszközök

 

Razer Basilisk Essential 

A Razer Basilisk Essential megőrizte az eredeti Razer Basilisk egyedülálló, jobbkezes ergonomikus kialakítását, emellett pedig összesen 7 darab, szabadon konfigurálható gombbal rendelkezik, amelyek a Razer - akár 20 millió kattintásos élettartamot biztosító - mechanikus egérkapcsolóit használják.

Az egyedülálló, hüvelykujjal működtethető többfunkciós „DPI-kuplung” gomb - amely az eredeti Basilisk díjnyertes jellemzője volt - a játékos igényeinek megfelelően bármilyen funkcióra beprogramozható, legyen szó akár a mesterlövészkedéshez szükséges gyors DPI-váltásról, egy fegyver- vagy varázsslot gyorsbillentyűjéről, push-to-talk parancsokról, vagy épp a sprinteléshez, gyógyításhoz vagy guggoláshoz szükséges lenyomva tartásról. 

A gamer minőségű, natív 6400 DPI-s optikai érzékelővel felszerelt Razer Basilisk Essential is megkapta a Razer Chroma funkcióit, így a Razer Synapse 3-on keresztül 16,8 millió színvariációval, valamint számos fényhatással szabható testre. 

Termékjellemzők