Számos HONOR modell megkapja az EMUI 9.1-es frissítést

Kütyü Magazin, 2019. július 4. 11:45

A Honor okostelefon márka bejelentette, hogy EMUI kezelőfelületének 9.1-es verziója számos Honor készülékre lesz elérhető. Az EMUI legújabb verziója a mindennapi használat során kiegyensúlyozott és teljes felhasználói élményt nyújt.

Az Android Pie-on alapuló EMUI 9.1-es frissítés 2019 harmadik negyedévében várható a Honor View20*, Honor View10, Honor 10, Honor 9, Honor Play, Honor 8X, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite és Honor 8A készülékekre.

A lite és afeletti modellekre** az egyszerűbb és felhasználóbarátabb kezelőfelületen túl a GPU Turbo 3.0 már 25 népszerű játékkal kompatibilis és alacsonyabb energiafelhasználást biztosít. Az alkalmazások gyorsabb és zökkenőmentes működéséről pedig a frissítéssel érkező EROFS fájlrendszer gondoskodik. A menürendszer színei egységesebbek lettek, a kezelőfelület az egyszerűség és az átláthatóság jegyében készült, a csengőhang beállításakor pedig saját vagy előre telepített videót is beállíthatunk.

A Honor egyúttal azt is bejelentette, hogy az Android Q elérhető lesz a Magyarországon már kapható Honor View20, Honor 20 Lite, illetve az augusztusban érkező Honor 20 készülékekre. A Honor más modellre is tervezi a frissítést, a további készülékek listájáról bővebb információ a későbbiekben várható.

__________

* Magic 2.1 kezelőfelület. A frissítéssel érkező új funkciók megegyeznek az EMUI 9.1 felület új funkcióival.

** Honor View20, Honor View10, Honor 10, Honor 9, Honor 10 Lite, Honor 9 Lite