SIM támogatást kapott az EVOLVEO Fitband B5 okosórája

Kütyü Magazin, 2019. szeptember 5. 10:28

Megjelent az EVOLVEO legújabbo okosórája, a Fitban B5. A sportoláshoz is használható eszköz egy GPS-szel ellátott, úszásra is alkalmas fitneszkarpánt vérnyomás- és pulzusmérővel. 

Az EVOLVEO Fitband B5 fitneszpánt számos olyan funkciót tartalmaz, amellyel nyomon követheted sport tevékenységeidet és segít az egészséges életmód kialakításában. Az eszközön beállíthatod a sportolás során elérni kívánt céljaidat, és nyomon követheted azok megvalósulását. Az EVOLVEO FitBand B5 feljegyzi lépéseid, az elégetett kalóriát, a megtett távolságot, a tevékenységgel töltött teljes időt és az alvás minőségét.

A pulzus 24-órás figyelemmel kísérése, az alvás hosszának a követése és az adatok komplex elemzése segít az egészséges életmód kialakításában. A fitneszkarpántot vezeték nélkül össze lehet kötni a telefonnal. A nagy OLED kijelzőjén pedig nyomon követhetők a hívások, az SMS-ek, valamint a közösségi alkalmazások (Facebook, WhatsApp, LinkedIn, Instagram, Twitter) üzenetei is. Az alkalmazásban saját magad állíthatod be, mely figyelmeztetéseket szeretnéd látni, és melyeket kikapcsolni.

Az EVOLVEO FitBand B5 megfelel IP68 specifikációnak, tehát porálló, illetve víz alatt is használható. Ennek a tulajdonságának köszönhetően akár úszás közben is használható. A beépített GPS-modulnak köszönhetően a külső tevékenységek mérése még pontosabb, és akár mobiltelefonos kapcsolat nélkül is használható. Az alkalmazásban térképen követheted az útvonalat, a megtett távolságot, az átlagos és az aktuális sebességet, a kiszámított aerob zónát és még sok mást. 

Specifikáció:

Funkciók

Paraméterek