Ford utastér ventilátor

Kütyü Magazin, 2020. április 21. 11:53

Az utastér ventilátor, egy kényelmi alkatrész, mellyel kellemesebbé tehető az autózás a forró nyári napokon. Segítségükkel csukott ablak mellett is könnyeden lélegezhetünk. Ezek a ventilátorok jól végzik feladatukat, és friss levegőt keringetnek a teljes utastérben.

A legtöbb esetben a klímaberendezés közelében találjuk az utastér ventilátorokat. Miután a klíma párologtató berendezése kieresztette a hűtőgázokat, a ventilátorok juttatják be a lehűtött levegőt az utastérbe, biztosítva ezzel a kellemes környezetet. Miután a klímaberendezés lehűtötte a levegőt, a ventilátorok feladata, hogy egyenletesen terítse szét azt az utasok között. Nélkülük hiába dolgozik a klíma vagy a fűtőtest, ventilátorok hiányában a kívánt hőmérsékletű levegő a motortérben reked, ahelyett, hogy egyenletesen szétoszlanak az utastérben.
 

 

Egyszerű észrevenni, hogy többfajta ventilátor is kapható, mely a fenti célokat szolgálja. Hogy biztos legyen a kényelmes és nyugodt utazás, a Ford utastér ventilátor garantálja a megfelelő hőmérsékletet minden utas számára. Még ha túl forrón is süt a déli nap, az állítható erősségű ventilátorok és légterelők biztosítják, hogy mindenki számára előnyös legyen a környezet. A Ford már-már művészi szintre emelte a hőmérséklet-szabályozást, a legmodernebb levegőztető rendszer használatával a cég által gyártott ventilátorok hideg pofonnal verik vissza a nyári hőséget, és gyengéd melegséget biztosítanak a hideg téli estéken.

 
A cikk szerzője www.EuAlkatresz.hu