Látványos megjelenésű Samsung monitorok

Kütyü Magazin, 2020. június 11. 15:23

A Samsung legújabb szemkímélő kialakítású ívelt monitorai, a T55 modellek kiemelkedő felszereltséggel, valamint a munkát és játékot egyaránt segítő funkciókkal érkeznek. Az innovatív 1000R-es ívelt kijelző 75 Hz-es frissítési rátával és FreeSync támogatással biztosítja a látványos megjelenítést. A T55 sorozat tagjai már elérhetők a magyar üzletekben.

A Samsung T55 monitorok elsők között rendelkeznek 1000R-es extrém ívelt kijelzővel, amelyen az emberi szem látóteréhez igazodnak a megjelenített tartalmak, ezzel csökkenti a szem fáradását. Az ívelt kialakítás ideális az összetett munkahelyi feladatokhoz vagy akár az egész játéktér áttekintéséhez, gamerek számára. A felhasználók három méret közül választhatják ki a számukra ideális modellt, hiszen a T55 sorozatban 24-, 27- és 32 colos monitorok is megtalálhatók. 

Az otthoni játékot több egyedi megoldás is segíti a T55 családban. A készülékek Játék módban optimalizálják a színeket, a kontrasztot és a fényerőt, így a világos és sötét jelenetek is jól láthatók lesznek. Mindhárom modell támogatja az AMD FreeSync megoldását, amely egymáshoz igazítja az egyes játékok és a monitor frissítési rátáját, így dinamikus látványt hoz létre, szaggatás nélkül.

 

A hosszútávú, kényelmes használatot segíti a Szemkímélő mód, amely minimálisra csökkenti a monitor kékfény kibocsátását, így a szemek frissek maradhatnak akár a munkanapok végéig is. A Samsung Villódzásmentes technológiája eltűnteti a hagyományos monitoroknál gyakran tapasztalható villódzást a képernyőről, így kevésbé lehet fárasztó a kijelző előtt töltött idő. A kiemelkedő szemkímélő technológiáknak köszönhetően a 24- és 27 colos T55 monitorok is elnyerték a TÜV Rheinland szemkímélő tanúsítványát.    

 

A T55 monitorok teljesítménye és egyedi szemkímélő technológiája letisztult megjelenéssel és praktikus funkciókkal párosul. A minimalista formatervezésű eszközök a három oldalon keret nélküli képernyőnek, a mindössze 7,9 mm-es, Szuper Keskeny kialakításnak és a szövet textúrájú hátlapnak köszönhetően tökéletesen illenek a modern otthonokba és vonzzák a tekintetet egy gaming sarok részeként is. A monitorok széleskörű csatlakoztatási lehetőségeket biztosítanak a beépített HDMI, DP és D-Sub csatlakozókkal, a hangzásért pedig két beépített 5 wattos hangszóró felel, így a T55 külső hangrendszer nélkül is teljes élményt biztosít.  

„A vállalkozások digitalizációjának felgyorsulásával a felhasználók egyre több időt töltenek a képernyő előtt, éppen ezért fontos, hogy olyan eszközöket használjanak, amelyek nem károsítják a látásukat – mondta el Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – A T55 monitorcsaláddal nem csak a szemkímélő technológiában élen járó termékeket hoztunk el a magyar piacra, az új monitorok kiemelkedő teljesítményre képesek gaming- és munkahelyi perifériaként is.”

 

A Samsung T55 szériájának monitorai már elérhetők Magyarországon. A 24 colos modell 88.900 Ft-os, a 27 colos 99.900 Ft-os, a 32 colos változat pedig 119.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg a hazai üzletekben.