Az ország egyetlen Dragon Ball Z és One Piece karóráját most bárki megnyerheti

Kütyü Magazin, 2020. december 1. 08:37

Magyarországon 1998-99 között, vagyis több mint 20 évvel ezelőtt vetítették a Dragon Ball Z japán manga animációs sorozatot. Kevesebb, mint tíz évvel ezelőtt azonban újra a tévék képernyőjére kerülhetett a magyar rajongók nagy örömére. „A világon szétszórva fellelhető, hét darab sárkánygömböt kereső Son Goku kalandjait világszerte milliók követték figyelemmel. A Casio éppen ezért készített egy különleges, limitált szériás G-Shock karórát, így tisztelegve a sorozat előtt” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

A limitált szériás változat a népszerű GA-110-es modellre épül. Nagy, 3D-s hatású tokja a Dragon Ball merész színeit és dizánját használja. A narancssárga színű tokon és szíjon Dragon Ball illusztrációk és grafikai elemek jelennek meg, beleértve a fő karaktert Son Gokut is. A karóra egyediségét tovább növeli, hogy a számlapon lévő rovátkákat aranyszínű festéssel látták el. 

 

Feltűnik a számlapon a jellegzetes Dragon Ball Z logó is, szintén arany háttérrel, illetve piros betűszínnel. Az óramutatót és a percmutatót körülvevő kör aranysárga színben „világít” a számlapon, megidézve ezzel a Son Kogu által használt energia gömböket. A GA-110JD hátlapján pedig az anime sorozat főcímében látható jellegzetes Dragon Ball Z felirat látható. Az exkluzív kiadású karóra díszdobozos csomagolást kapott tovább hangsúlyozva ezzel egyedi, már-már gyűjtői jellegét. 

„A Dragon Ball Z témájú G-Shock karórából nagyon kevés darab készült. Mivel úgy alakult, hogy hazánk mindössze csak egyetlenegy darabot kapott belőle, ezért úgy döntöttünk, hogy Fortunára bízzuk, kié lesz a különlegesség. Úgy véljük, ez a legigazságosabb megoldás” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor. Az egyetlen magyar piacra szánt GA-110JD karórát tehát bárki megnyerheti idén. Ehhez a rajongóknak nincs más dolguk, mint részt venni a magyar G-Shock Hungary Facebook oldalon futó nyereményjátékban. 

 

Az anime rajongók ugyanakkor idén nemcsak a Dragon Ball Z, hanem egy másik japán anime sorozat, a One Piece témájú karóráért is játszhatnak. Vagyis egy-egy nyertesnek biztosan a karácsonyfája alá kerülhet 1-1 G-Shock anime karóra a Casio magyarországi csapatának jóvoltából.