Év eleji változásokat jelentett be a DIGIMobil

Kütyü Magazin, 2020. december 27. 09:17

Fiatal kora ellenére, köszönhetően a különféle tarifacsomagoknak és további funkcióknak, mint például a havi előfizetési díj, a roaming szolgáltatás vagy az adatforgalom kalkulátor, a DIGI saját mobilmárkája nagy utat tett meg előfizetőinek kényelme érdekében az elmúlt másfél évben. Az új szolgáltatások és funkcióik 2021. január 1-től érhetők el a DIGI és Invitel előfizetők számára.

A DIGI 2019 májusában indította el mobil szolgáltatását; azóta a lefedett települések száma több mint 650-re nőtt. A vállalat első lakossági tarifacsomagjai – a DIGIMobil PLUSZ, DIGIMobil MAX és a Junior opció – 2021. január 1-től érhetők el a DIGI és Invitel ügyfelek számára. 

Az alábbiakban olvashatók a DIGIMobil szolgáltatás jelenleg rendelkezésre álló előnyei, amennyiben az előfizetők most szeretnének szerződést kötni:

A DIGI célkitűzése, hogy kedvező áron a lehető legszélesebb körben kínálja az elérhető legfejlettebb technológiát, ezért a vállalat folyamatosan fejleszti a mobil előfizetőinek nyújtott szolgáltatások körét. A DIGIMobil szolgáltatással kapcsolatos naprakész információk a  digi.hu/mobil oldalon érhetők el.