Megfizethető árú 5G-s telefon a Samsungtól

Kütyü Magazin, 2021. február 12. 11:25

A Samsung bemutatja az új Galaxy A32 5G okostelefont, amely széles körben elérhetővé teszi az 5G technológiát és a vállalat legújabb fejlesztéseit. A kiemelkedő akkumulátorkapacitásnak és teljesítménynek, a sokoldalú kamerarendszernek és a lenyűgöző kijelzőnek köszönhetően a Galaxy A32 5G a Samsung A szériájának egyik legerősebb tagja.

„A Samsung Galaxy A32 5G bemutatásával tovább erősítjük elkötelezettségünket az 5G technológia mellett. Szeretnénk minél több felhasználó számára elérhetővé tenni ezt az újgenerációs teljesítményt, az új készülékben pedig ezek mellett megtalálhatók mindazok a funkciók, amelyeket a felhasználók igazán szeretnek a Samsung okoseszközökben – mondta el Kunos Balázs, a Samsung Magyarország alelnöke. – A Galaxy A32 5G-vel az eddig is rendkívül sikeres Galaxy A széria kínálata még tovább bővül.”

 

5G szórakoztatás 

A Galaxy A32 5G az egyes funkcióknak köszönhetően, mint a magával ragadó hangzás, az akadozásmentes 5G*  streamelés és a szupergyors letöltés, egyedülálló, gondtalan szórakozást tesznek lehetővé. A felhasználók az 5G hálózatokon kiemelkedő teljesítmény mellett nézhetik kedvenc műsoraikat online és akadások nélkül játszhatnak a legújabb mobiljátékokkal.

Energia a nap minden percében

A Galaxy A32 5G nagyméretű, 6,5 colos HD+ Infinity-V kijelzőjével**  és a hosszú üzemidőt biztosító, 5.000 mAh kapacitású akkumulátorával***  a felhasználók egész nap követhetik a kedvenc tartalmaikat, a gyorstöltésnek köszönhetően pedig nem maradnak le semmiről.

 

A megörökített pillanat

A Galaxy A32 5G különleges kamerarendszerével készen áll, hogy bármelyik pillanatot látványos formában örökítse meg. A készülék 48 megapixeles főkamerájával kiemelkedő minőségű fotók készíthetők a mindennapi helyzetekben is. A 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerával még több minden fér egy képre, a 2 megapixeles mélységérzékelő, az 5 megapixeles makró és a 4K videórögzítés segítségével pedig a legapróbb részletek is élesek lehetnek az képeken és videókon.  

Egyedülálló kialakítás

A 2021-es A széria egyedi kialakítása az új modellen elsőként mutatkozik be. A letisztult készülék három megkapó árnylatban érkezik, Fantasztikus Fekete, Fantasztikus Fehér és Fantasztikus Kék színekben. A biztonságért a Samsung védelmi platformja, a Knox felel, amelyet a készülék oldalán található ujjlenyomat-olvasó egészít ki. 

Elérhetőség

A Galaxy A32 5G Magyarországon február 12-től elérhető 119.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

 

Galaxy A32 5G Termékjellemzők**** 

 

_______________

*  Optimális 5G kapcsolatot igényel. A valós sebesség az országtól, szolgáltatótól és a felhasználói környezettől függően változhat.

**  A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület ennél kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.

***  Harmadik fél általi laboratóriumi körülmények között mérve. Jellemző érték a becsült átlagérték, figyelembe véve az akkumulátor kapacitásának eltérését az IEC 61960 szabvány szerint tesztelt akkumulátorminták között. A névleges (minimális) kapacitás 4800mAh. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és más tényezőktől függően változhat.

****  A jelen dokumentumban szereplő funkciók, jellemzők, specifikációk és a termékre vonatkozó más információk, beleértve, de nem kizárólag a termék előnyeire, kialakítására, árára, összetevőire, teljesítményére, rendelkezésre állására és képességeire vonatkozó információkat is, előzetes figyelmeztetés vagy kötelezettségvállalás nélkül változhatnak. 

*****  A kijelző teljes téglalapként, átlósan mérve, a lekerekített sarkokat nem számítva; a valós felület ennél kisebb a lekerekített sarkok és az előlapi kamera miatt.