Újabb monitorral bővült a Philips B Line termékcsalád

Kütyü Magazin, 2021. május 31. 10:22

Az akár otthonról, akár irodában sok órán át a monitor előtt dolgozóknak egyedi igényeik vannak arra vonatkozóan, hogy megkönnyítsék és kényelmesebbé tegyék ezeket a hosszú órákat. A Philips Monitors B Line termékcsaládot kifejezetten ilyen és további igényeknek a kielégítésére tervezték, támogatva ezáltal a kényelmes, megbízható és biztonságos monitort kereső szakemberek széles körét. A Philips monitorok bejelenti legújabb B Line termékét a 243B9H modellt, amely 24 hüvelyk (23,8 hüvelyk / 60,5 cm) képernyőátmérővel, full HD felbontással és 75 Hz képfrissítési sebességgel rendelkezik.

 

Az USB-C rendszerező ereje

A Philips 243B9H el van látva egy USB-C porttal. Ez lehetővé teszi a videojel átvitelét (az USB-C DisplayPort alternatív üzemmódjával) a csatlakoztatott számítógépről a monitorra, és egyúttal az USB Power Delivery funkcióval ugyanazzal a kábellel akár 65 W teljesítménnyel töltheti a csatlakoztatott laptopot. A monitorba beépített 3 portos USB 3.2 elosztó nagysebességű adatátvitelt biztosít a csatlakoztatott perifériák, például külső merevlemezek vagy SSD-k számára.

Philips 243B9H

Üzleti használatra tervezve

Ezek a funkciók az új Philips 243B9H modellt mindenki számára könnyen használhatóvá teszik. A monitor egyéb, a szakembereket támogató funkciókkal, például multimédiás használathoz beépített sztereó hangszórókkal és biztonságos webkamerával is rendelkezik. 

Ez a készülékházból kinyíló webkamera fokozott biztonságot nyújt. A praktikus és diszkrét webkamera videokonferenciákhoz könnyen kihúzható és ha már nincs rá szükség, visszatolható a monitor kávájába. 

Ezenkívül a webkamera a Windows Hello arcfelismeréshez fejlett érzékelőkkel van ellátva, lehetővé téve a felhasználók számára a biometrikus bejelentkezést, amely gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a műveletet. Az otthoni felhasználók és az érzékeny adatokkal dolgozó (vagy nagyobb adatbiztonságot kereső) szakemberek egyaránt értékelni fogják a Philips 243B9H által nyújtott extra biztonságot.

 

Átfogó csomag

A Philips 243B9H olyan fontos technológiákkal is rendelkezik, amelyek csökkentik a monitor előtt eltöltött hosszú munkaidők okozta kellemetlenségeket. Az IPS panel extra széles, 178/178 fokos betekintési szöget nyújt, amely lehetővé teszi, hogy csaknem minden szögből jól látható legyen a képernyő tartalma. Ezenkívül rendelkezik Low Blue Mode, FlickerFree technológiával és EasyRead Mode funkcióval is – olyan technológiákkal, amelyek elősegítik a szem egészségének megőrzését és vizuális kényelmet biztosítanak.

 

Az ergonomikus megjelenítési kényelmet és kábelkezelést biztosító Philips SmartErgoBase monitorállvány tovább fokozza a megtekintési élményt. Az állvány beállítások széles skáláját kínálja, beleértve a magasságállítást, forgatást, döntést és az elforgatást, így a monitor a felhasználó igényeinek megfelelően pozícionálható.

 

A 243B9H Philips monitor most 279 € ajánlott fogyasztói áron vásárolható meg.