Még mindig hódít a lelkes ifjú

Kütyü Magazin, 2021. július 6. 15:27

Elsöprő lendülettel fejleszti 2 éves mobilszolgáltatása lefedettségét a DIGI. Az újításoknak köszönhetően júliustól kezdődően újabb 25, többségében a keleti országrészben található településen vált elérhetővé a DIGIMobil. 

A 2 éves DIGIMobil fiatalságra jellemző lendülettel és lelkesedéssel folytatja hálózati lefedettsége kiépítését, melynek eredményeképp újabb 25 településen érhető el a DIGI 2019 májusában indult szolgáltatása. A DIGIMobil ezáltal – zsenge kora ellenére – az ország 80%-ban, több mint 800 településén biztosít kültéri lefedettséget előfizetőinek. 

Az újonnan csatlakozott települések listája: Anarcs, Biri, Csanytelek, Csegöld, Egerbakta, Halásztelek, Ipolydamásd, Laskod, Mártély, Mátételke, Méra, Monor, Nova, Ópályi, Pátroha, Petneháza, Sajólád, Sajópetri, Szamostatárfalva, Szelevény, Szigetújfalu, Tápiószőlős, Tataháza, Tiszabura, Vaszar

A fiatalos lendület nem csak a mobil üzletágra jellemző; a DIGI júniusban öt vidéki nagyvárosban és nyolc budapesti kerületben adta át gerinchálózata tovább fejlesztett központi routereit.  Ezen kívül a vállalat szintén júniusban adott hírt 12 regionális központ újonnan kiépített FTTH hálózatáról.