A Philips gaming monitorral pályázik a CES 2022 Innovation Awards díjra

Kütyü Magazin, 2021. november 14. 10:13

A Philips monitors bejelentette, hogy jelölték a CES 2022 Innovation Awards díjra az Xbox gaming konzolokhoz tervezett, 55 hüvelykes Philips Momentum 559M1RYV gaming monitorának köszönhetően. Az idei CES Innovation Awards programra rekordszámú, több mint 1800 pályázat érkezett. A bejelentésre a CES 2022, a világ legfontosabb technológiai eseménye előtt került sor, amelyet január 5. és 8. között rendeznek meg a Nevada állambeli Las Vegasban és az online térben.

A CES Innovation Awards program, amelynek tulajdonosa és szervezője a Consumer Technology Association (CTA) szervezet, egy olyan, évente megszervezett verseny, amely 27 fogyasztói technológiai termékkategóriában díjazza a kiemelkedő tervezést és mérnöki munkát. A legjobb minősítéssel rendelkezőket a „Best of Innovation” elismeréssel tüntetik ki. A beküldött pályázatokat az iparág szakértőiből álló elit zsűri – beleértve a média képviselőit, tervezőket, mérnököket és másokat – értékelte, szem előtt tartva az innovációt, a mérnöki teljesítményt, a funkcionalitást, az esztétikát és a kialakítást.

Az Xbox konzolokhoz tervezett Philips Momentum gaming monitort (559M1RYV) úgy tervezték, hogy az a legjobb élményt nyújtsa az Xbox-rajongóknak, új mércét állítva fel a következő generációs konzolokra készülő gaming monitorok terén. Az új HDMI 2.1 specifikáció beépítése a következőket teszi lehetővé: következő generációs konzolos játékélmény 4K felbontásban, gyorsabb, 120 Hz-es frissítési rátával, HDR támogatással a DisplayHDR 1000-nek köszönhetően, az Always Low Latency technológia pedig ultraéles és rendkívül gördülékeny játékteljesítményt tesz lehetővé, mindezt pedig egy 55 hüvelykes (139,7 cm-es) panelen. A Philips Momentum 559M1RYV egy speciális, a Bowers & Wilkins brit hangszórógyártó vállalat – amelyet világszerte elismernek innovatív kialakításai és hangtechnikájának köszönhetően – mérnökei által tervezett soundbart is tartalmaz, ezzel téve teljessé a magával ragadó játékélményt.

 

Philips Momentum 559M1RYV

„Nagyon büszkék és hálásak vagyunk azért, hogy a CES Innovation Awards díjra jelöltek minket a gaming termékek kategóriájában”, nyilatkozta Stefan Sommer, az MMD marketing- és üzletvezetési igazgatója. „A Philips Momentum 559M1RYV a bizonyíték arra, hogy vezető szerepet vállalunk abban, hogy a konzoljátékosok számára a lehető leggördülékenyebb és leginkább magával ragadó játékélményt biztosítsuk a következő generációs konzolok terén.”

A CES 2022 Innovation Awards díj jelöltjei – termékleírásokkal és fényképekkel – a következő oldalon találhatók: CES.tech/innovation. További részletek januárban! A jelöltek a győztes termékeiket a CES 2022 Innovation Awards Showcase rendezvény keretein belül mutatják be.

A CTA tulajdonában lévő és általa szervezett CES 2022 esemény, az innováció globális színtere összehozza személyes és digitális találkozási lehetőséget biztosít a technológiai ipar képviselői számára, hozzáférést biztosítva a globális közönség számára a legnagyobb márkákhoz és a startupokhoz, valamint segít kapcsolatot teremteni a világ legbefolyásosabb vezetőivel és az iparági szószólókkal.