Legendás játékosok legendás márka által támogatva

Kütyü Magazin, 2022. február 2. 13:58

A világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – az AGON by AOC – örömmel jelenti be, hogy meghosszabbítja a partnerségét a G2 Esports csapatával, a világ egyik legsikeresebb és leghíresebb e-sport-szervezetével. Az először 2018. januárjában aláírt és jelenleg is érvényben lévő partnerség lehetővé teszi a G2 Esports csapatai számára, hogy az AGON PRO termékcsalád leginkább versenyképes gaming monitoraival készüljenek fel és versenyezzenek. Ugyanakkor a kihívások, amelyekkel szembesülnek, valamint az e-sport-csapatok által megosztott értékes visszajelzések tovább fejlesztik és alakítják az AGON by AOC jövőbeli gaming termékek fejlesztését.

Az AGON by AOC nemrégiben számos kompetitív gaming monitort és perifériás eszközt hozott forgalomba az AGON PRO termékcsaládon belül, amelyek az e-sport-játékosokat és -rajongókat célozzák meg. Az AGON PRO monitorok olyan széles körű fejlesztéseket kínálnak, amelyek új szintre emelik az e-sportot, valamint olyan élvonalbeli technológiákkal segítik a G2-csapat felkészülését, mint például a 360 Hz-es frissítési ráta, az 1 milliszekundumos GtG válaszidő és az Nvidia Reflex Latency Analyzer eszköz.

A G2 Esports kibővíti együttműködését az AGON by AOC-val 

 

A G2 Esports csapata olyan jelentős e-sport-versenyeken szerzett győzelmeket és ért el sikereket, mint például a League of Legends, a CS:GO, a Rocket League, a Valorant és a Rainbow Six Siege. A G2 olyan játékokban is képviselteti magát, mint például a Sim Racing, az Apex Legends és a Fortnite, nemrégiben pedig egy új csapatot is bejelentettek a Halo Infinite játékhoz; ezeknek köszönhetően a G2 továbbra is magas szinten versenyez a legtöbb népszerű játékban. A gaming színtér változatosságát és sokszínűségét ünnepelve, valamint további erősségek és képességek fejlesztése érdekében nemrégiben bejelentették a kizárólag nőkből álló, a Valorant videojátékkal játszó, G2 Gozen elnevezésű csapatukat.

A közelmúltban a G2 Esports sikeresen belépett a szórakoztatóiparba és bejelentette első zeneszámát, amely az Our Way címet kapta; ez egy power metal zeneszám, amelyben a G2 alapítója és vezérigazgatója, Carlos „ocelote” Rodríguez Grammy-díjra jelölt és más híres zenészekkel együtt szerepel. A folyamatos innovációra törekedve a G2 Esports első alkalommal NFT-ként is kiadta gyűjthető tárgyait, így a rajongóknak lehetőségük van arra, hogy a G2-örökség igazán különleges darabjait birtokolják. A G2 a legnagyobb nyugati e-sport-szervezetté vált, amely saját PFP NFT projektet hozott létre, és egy új NFT gaming közösséget hozott létre, amelynek célja, hogy azonnali és valódi értéket biztosítson a játékosok számára.

 

Az AGON PRO monitorok folyamatosan támogatják a G2 Esports játékosait, mint JACKZ, valamint javítják a játékukat

 

Napjainkban a csúcsszintű AGON PRO modelleket a G2 Esports csapatai és tehetségei által adott visszajelzések és meglátások alapján fejlesztik. A partnerség és a közös szakértelem lehetővé tette számukra, hogy bevezessék a 24,5 hüvelykes AGON PRO AG254FG e-sport-modellt, amely az IPS-panellel 360 Hz-es frissítési rátát biztosít Full HD felbontás mellett, valamint Nvidia G-SYNC és Nvidia Reflex Latency Analyzer funkcióval is rendelkezik, hogy a gamerek pontosan megmérhessék a rendszerük késési idejét, és mindig a lehető legjobb teljesítményt nyújthassák a verseny során. Az AOC továbbá kifejlesztette az AGON PRO AG274QG modellt, amely 27 hüvelykes IPS-panellel és 240 Hz-es frissítési rátával rendelkezik QHD-felbontás mellett, ezenkívül pedig Nvidia G-SYNC funkciót és HDR 600-támogatást is biztosít, ezáltal pedig ötvözi a gyors és versenyképes játékélményt a szemet gyönyörködtető vizuális hűséggel. A tükröződéseket kiküszöbölő képernyővédőknek köszönhetően ezek a monitorok tökéletesen alkalmasak az olyan éles versenyeken történő színpadi használatra, ahol a színpadi fények nagy erősségűek.

Carlos „ocelote” Rodríguez, a G2 Esports vezérigazgatója hozzátette: „Jelenleg az AGON by AOC-vel való partnerségünk ötödik évében járunk. Ez elképesztő dolog, főleg ha figyelembe vesszük, hogy milyen gyorsan változik az e-sport világa. Az AOC monitorok minősége egyedülálló, számunkra pedig kulcsfontosságú, hogy a játékosainknak a legjobb hardverek álljanak rendelkezésükre, és ezáltal jól teljesítsenek. A 20G2 év a mi évünk, és büszkék vagyunk arra, hogy az AGON by AOC-val közös úton járunk.”

„A híres G2 Esports csapattal az oldalunkon jogosultságot nyer azon törekvésünk, amelynek értelmében szeretnénk bevezetni a piacra az extrém gamereknek szánt e-sport monitorokat; ezt támasztják alá a G2 Esports csapatai által elért sikerek is, amikor a mi monitorainkat használták. Ez a szponzoráció inspirációt nyújtott és segített azonosítani a gamerek igényeit, ezáltal pedig lehetőségünk volt olyan új innovációk és technológiák létrehozására és biztosítására, amelyekkel segíthetünk a játékosoknak a győzelem elérésében” – teszi hozzá Stefan Sommer, az AOC International Europe marketinggel és üzleti menedzsmenttel foglalkozó részlegének globális vezetője.

Napjainkban a G2 Esports sikeres és a világ minden táján figyelemmel kísért, sokszínű játékosokból álló csapat. Az AGON by AOC kimondottan büszke arra, hogy továbbra is támogatja a G2 Esports csapatát, amely a világ egyik legkiemelkedőbb e-sport-csapata.

____________________ 

* A Nemzetközi Adatközpont (IDC) Világszintű negyedéves videojáték-követője (Quarterly Gaming Tracker) – Gaming Monitor 2021 Q2