Elérhető áron érkeznek a Xiaomi új telefonjai

Kütyü Magazin, 2022. március 30. 07:06

A Xiaomi bejelentette a Redmi Note 11 Pro+ 5G és a Redmi Note 11S 5G okostelefonokat, amelyek a népszerű Redmi Note 11 termékcsalád 5G képes, megújult változatai.  

A Xiaomi várakozása szerint a Redmi Note 11 Pro+ 5G továbbfejlesztett teljesítménye erősíteni fogja a Redmi Note sorozat piaci pozícióját. A készülékhez 120 wattos turbó töltő is jár. Tűéles képeket készítő kamerája 108 MP-es, így amellett, hogy kivételes teljesítményt tesz elérhetővé széles vásárlóközönség számára, a saját szegmensében az élre törve új standardot állít fel. 

 

Redmi Note 11 Pro+ 5G: egy igazi Redmi Note

A Redmi Note 11 Pro+ 5G lesz az első olyan Redmi okostelefon, amely 120 wattos töltést tesz lehetővé, vezetéken keresztül, így a 4500 mAh kapacitású akkumulátor teljes feltöltéséhez mindössze 15 perc szükséges.* Ennek a villámgyors sebességnek az eléréséhez az iparágban vezetőnek számító kettős (kétcellás) töltést alkalmaz a Xiaomi, miközben több mint 40 funkció gondoskodik a töltés biztonságáról és a stabilitásáról, a készülék ezért megszerezte TÜV Rheinland Safe Fast-Charge System tanúsítványát.  

 

A Redmi Note 11 Pro+ 5G a csúcskategóriás telefonokra jellemző, 108 MP-es főkamerával rendelkezik, amelyet 8 MP-es ultraszéles látószögű és egy 2MP telemakró kamera egészít ki. A főkamerát Samsung HM2 szenzorral látták el, valamint kettős natív ISO-val, amelyeknek köszönhetően a telefon nagy felbontásban és élethű részletességgel örökíti meg a fontos pillanatokat még elégtelen megvilágítás mellett is. A készülék kijelzője 6,67colos FHD+ AMOLED, a képfrissítési rátája 120 Hz, az érintésvételi rátája pedig 360 Hz-es, így sem a böngészés, sem a tartalmak görgetése nem terheli meg a szemet.  

 

A Redmi Note 11 Pro+ 5G-t egy nyolcmagos MediaTek Dimensity 920 processzor hajtja – az energiatakarékost működést támogató 6nm gyártástechnológiával kiegészülve, elmondható, hogy a telefon teljesítménye szétfeszíti a kategória minőségi standardjait. 

 

A Redmi Note 11 Pro+ 5G 6GB+128GB változatban, várhatóan áprilistól lesz elérhető a hazai kiskereskedelmi csatornákban. A készülék javasolt fogyasztói ára 369 USD.

 

Redmi Note 11S 5G: teljesítményével előzi az 5G mezőnyt 

A Redmi Note 11S 5G MediaTek Dimensity 810 processzort kapott, amely támogatja az 5G dual SIM-es működést, vagyis a jövőálló hálózathoz való csatlakozás képességét. A készülék kihasználja a 6 nm-es gyártástechnológia által kínált előnyöket a hatékony energiagazdálkodás terén, így az 5000 mAh kapacitású akkumulátorral képes egész nap üzemben maradni. A telefonnal lehet nagy felbontású fotókat is lőni a tripla kamerás, mesterséges intelligenciát is alkalmazó 50 MP-es főkamerának, 8 MP-es ultraszéles látószögű és 2 MP-es makró kamerának köszönhetően. 

 

A Redmi Note 11S 5G három változatban lesz elérhető: 4GB+64GB, 4GB+128GB és 6GB+128GB. A javasolt fogyasztói ára pedig 249 USD, 279 USD és 299 USD lesz. 

 

Specifikációk:

 

_______________

* A Xiaomi laboratóriumokból származó adatok  

** A termék elérhetősége régiónként eltérhet