Több tartalom a Telekom kínálatában

Kütyü Magazin, 2022. április 13. 16:24

Mától még több tartalom és számos csatorna esetében még jobb minőség! Ez jellemzi a Telekom új televíziós kínálatát. A megújult FilmPremier és a FilmKlub tovább bővül igazi közönségkedvencekkel és szinkronizált premier filmekkel. 

Április 13-ától egyszerűbb lesz a televíziós csomag kiválasztása, mert a Telekom kínálata egyszerre lesz modern, letisztult és még inkább sokrétű a tartalom vonatkozásában. Mindenki könnyedén megtalálhatja a számára ideális és minőségi megoldást.

•  A TV portfólió új prémium díjcsomaggal bővül, melyet mind az IPTV, mind a Telekom TV előfizetők igényelhetik. A díjcsomag már a március 8-án indult HBO Max streaming szolgáltatást is magában foglalja. A korábbi Alap, Szuper Családi HD, Szuper Családi Mozi díjcsomagok új nevet kaptak, ezentúl Telekom TV S, M, L és L + HBO Max csomagokkal találkozhatnak az ügyfelek.

•  11 db, eddig csak SD-ben elérhető csatorna már HD minőségben is elérhető lesz, valamint további egy új csatornával, a HGTV-vel bővül a televíziós kínálat SD és HD minőségben is (a legkisebb csomag kivételével).  

•  A Telekom TV-hez igénybe vehető 4K minicsomag újabb csatornával, a FunBox UHD-vel bővül változatlan ár mellett, így már négy csatornát tartalmaz.

•  A Record&Go opció által kínált 30 óra felvételi lehetőség a díjcsomag részeként bekerül a Telekom TV L és L+HBO Max csomagokba (az S és M csomagok mellé továbbra is opcióként vehető igénybe).

 

Mindezek mellett megújul az otthoni moziélmény is. Ami nem változik, az a filmek szeretete, és hogy még könnyebb legyen az eligazodás, ez a szolgáltatás is új nevet, új funkciókat kap.  

•  A FilmPremier – korábbi Telekom Videotéka – arra ad lehetőséget, hogy az alkalomhoz, kedvhez illően lehessen filmet választani, egyszeri díj ellenében kölcsönözni.

•  A FilmKlub – korábbi Moziklub- pedig havidíj ellenében elérhető és onnan bármi, bármikor lehívható. 

A névváltozásnál fontosabbak azonban az új funkciók, amelyekkel az on demand szolgáltatások bővülnek:

FilmPremier: 

•  Újdonság, hogy hollywoodi filmstúdióktól érkeznek filmek, melyek a szokásos 3-4 hónap helyett már röviddel a mozipremierrel egy időben vagy röviddel azt követően elérhetővé válnak a FilmPremieren. Április 18-tól elérhető a kínálatunkban a mozikban népszerű, új Batman film. 

•  A fejlesztéseknek köszönhetően az új Telekom TV platformon hamarosan egyre több hollywoodi filmstúdiótól érkező tartalmat élvezhetnek előfizetőink akár 4K minőségben. 

FilmKlub: 

•  Áprilistól több HD minőségű tartalom várható a FilmKlubban. Már az első hónapban 500 db HD film, illetve sorozatepizód lesz elérhető, és céljuk az, hogy ez a szám hónapról hónapra emelkedjen.

•  Néhány héten belül bevezetésre kerül az új, felhasználóbarát ajánlórendszer annak érdekében, hogy a Telekom ügyfeleinek a lehető legkevesebb időt kelljen tölteniük a tartalmak kiválasztásával.

A Telekom folyamatosan azon dolgozik, hogy ügyfelei visszajelzéseit figyelembe véve a lehető legjobb ügyfélélményt biztosítsa a TV szolgáltatások terén is. Ennek egyik jelentős állomása lesz a SmartBox kezelőfelület teljes megújítása a következő hónapok során, ami új szintre emeli majd a tévézés élményét.