Cserélhető kapcsolókkal érkezik a Genesis új billentyűzete

Kütyü Magazin, 2022. április 19. 06:57

A Genesis Thor 303 RGB a népszerű Thor 300 modell utódja. Két változatban, Full és TKL kivitelben kapható, lehetővé teszi a felhasználók számára a kapcsolók cseréjét, valamint az RGB PRISMO megvilágítást. A billentyűket különleges technikával dolgozták ki, így az eszköz hosszú évekig szolgálja majd a játékosokat.

A Genesis Thor 303 modell egyszerű és esztétikus kialakítású. A modell alapja egy tartós, alumínium váz, amely cserélhető Outemu Blue switcheket tartalmaz. Kiváló, akár 50 millió kattintást is bíró tartósság jellemzi őket. A kapcsolók reakcióideje 8 milliszekundum, míg a működtetési erő 55 g-nak felel meg. 

A Thor 303 RGB billentyűket speciális sapkák fedik, amelyek az alkalmazott Double Injection technológiának köszönhetően még évekig tartó használat után is ellenállnak a kopásnak. Az egység tartalmazza az N-kulcsos átfordítás és a hot swap funkciót is, így a felhasználók saját maguk is cserélhetik a billentyűzet gombjait.

 

A gyártó emellett az RGB LED-es megvilágítást is beépítette a készülékbe PRISMO-effektussal – a felhasználók 25 világítási mód közül választhatnak. A megfelelő üzemmódot a mellékelt szoftver segítségével választhatják ki, amely makrók létrehozását és felhasználói profilok mentését is lehetővé teszi. A Thor 303 RGB 11 multimédiás billentyűvel is rendelkezik.

 

A Genesis Thor 303 második, TKL változata is elérhető lesz a felhasználók számára. Ez a modell nem rendelkezik numerikus billentyűzettel, ennek köszönhetően mérete is kisebb. A készüléket kifejezetten olyan játékosok számára tervezték, akiknek kevesebb helyük van az íróasztalon, és gyakran utaznak a felszerelésükkel. A TKL modell 104 helyett 87 billentyűvel lett felszerelve.

Az új mechanikus Genesis billentyűzet a napokban kerül forgalomba. A Genesis Thor 303 modell ára 56,99€ / 64,99$, míg a Genesis Thor 303 TKL változata 49,99€ / 59,99$ lesz.  Mindkét modell fehér színben jelenik meg.

  

Műszaki adatok: