Magyarországra is megérkezett a HONOR X8

Kütyü Magazin, 2022. május 2. 11:13

A HONOR bejelentette a megbízható HONOR X sorozata legújabb tagja, a HONOR X8 hazai bevezetését. A HONOR a Huawei-től történt függetlenné válása óta most először mutatja be a HONOR X sorozatát Kínán kívül. A HONOR 50 sorozat és a vadonatúj HONOR Magic4 sorozat sikeres bevezetését követően ezzel a lépéssel tovább bővül a márka termékportfóliója, így a HONOR nagy teljesítményű technológiája egyre több magyar felhasználó számára is elérhetővé válik.

Innovatív technológiai megoldások egész sorát kínálja a HONOR X8 stílusos, ultravékony és könnyű kialakítása, szuperkeskeny kávával rendelkező nagy képernyője. A készülék kivételes fotózási funkciókkal és az előzetes elvárásokat felülmúló, erőteljes teljesítménnyel rendelkezik megfizethető áron. A HONOR X8 a Google Mobile Services (GMS) Android 11 operációs rendszerrel fut, és 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron kerül a kereskedelmi forgalomba. 

„A HONOR elkötelezett amellett, hogy az X termékcsaládjával bárki számára elérhetővé tegye nagy teljesítményű és innovatív technológiai megoldásait" – mondta George Zhao, a HONOR Device Co, Ltd. vezérigazgatója. „A HONOR X8 az egyik legújabb Qualcomm chipset platformmal, a Snapdragon 680 mobil platformmal van felszerelve, és iparágvezető funkciókkal büszkélkedhet a csúcstechnológiás kamera mellett, amely ideális a mai szórakozásra vágyó generációk számára." 

 

Kiváló dizájn, ultravékony és könnyű készülék 

A hihetetlenül vékony, karcsú és stílusos HONOR X8 ultravékony és könnyű, mindössze 7,45 mm vastag és csupán 177 g súlyú. A HONOR X8 lapos peremű kialakítással és mind a négy oldalán elegánsan lekerekített sarkokkal büszkélkedhet, így kényelmesen elfér a tenyérben, és a felhasználók életét megkönnyítve, minden nehézség nélkül becsúszik a kisebb kézitáskákba és zsebekbe. 

 

Szuper keskeny keret és 6,7 hüvelykes HONOR FullView kijelző  

Az igazán magával ragadó vizuális szórakozási élményt nyújtó HONOR X8 szuperkeskeny kávával rendelkezik, amely lenyűgöző 93,6%-os képernyő-test arányt biztosítanak, amely az azonos kategóriájú okostelefonok között a legjobb. Ennek az iparági áttörésnek az eléréséhez a HONOR egy innovatív ragasztóadagoló megoldást fejlesztett ki, amely lehetővé tette, hogy a HONOR X8 bal és jobb kávája 1,1 mm-re csökkenjen, míg a felső káva mindössze 1,15 mm vékony.  

A HONOR X8 6,7 hüvelykes HONOR FullView kijelzővel büszkélkedhet. A képernyő felbontása 2388x1080 pixel, és 16,7 millió színt támogat, így tisztább és élethűbb megjelenítést tesz lehetővé, vagyis ideális filmnézéshez, fényképek böngészéséhez és játékhoz.  

A HONOR X8 fejlett szemvédő funkciókkal is rendelkezik, beleértve az alacsony kékfény-kibocsátást igazoló TÜV Rheinland tanúsítványt, az eBook Mode és a Dark Mode funkciót, amelyek kényelmes olvasási és böngészési élményt biztosítanak még hosszabb használat után vagy gyengén megvilágított környezetben is.  

 

Prémium fotózási funkciók a látványos képfelvételekért 

A HONOR X8 kivételes fotózási élményt nyújt, négy kamerával büszkélkedhet, beleértve egy 64MP-es főkamerát, egy 5MP-es széles látószögű kamerát, egy 2M érzékelős makrókamerát és egy 2M érzékelős bokékamerát.

A 64MP ultratisztaságú kamera tökéletes a kezdő fotósok és alkotók számára, akik szeretnek tartalmat rögzíteni útközben és megörökíteni a különleges pillanatokat a családdal és a barátokkal, így a felhasználók részletesebb és élénk fotókat készíthetnek. Az 5MP-es, 120o látószögű és f/2,2 rekeszértékkel rendelkező széles látószögű kamera lehetővé teszi, hogy a felhasználók könnyebben és kényelmesebben rögzítsenek több részletet.  

 

A Snapdragon 680 és a HONOR RAM Turbo által támogatott teljesítmény 

A HONOR X8 egy bivalyerős okostelefon, amelyet a Qualcomm Snapdragon 680 mobil platform, egy fejlett 6 nm-es processzor hajt, amelyet úgy terveztek, hogy kiváló teljesítményt nyújtson, miközben energiát takarít meg.  

A HONOR X8 a HONOR RAM Turbo (6G+2G) technológiával van felszerelve, amely a flashmemória egy részét a RAM-ba helyezi át, így a 6 GB RAM 8 GB RAM-ra növelhető. Ez a technológia a háttéralkalmazások tömörítésével bővíti a RAM-tárhelyet, és megakadályozza, hogy a háttérfolyamatok leálljanak, amikor a felhasználók alkalmazást váltanak, így biztosítva, hogy a felhasználók hívást fogadjanak és üzenetet írjanak, miközben az alkalmazások tovább futnak a háttérben. 

 

Gondtalan akkumulátor-üzemidő a 22,5 W-os SuperCharge funkcióval  

A HONOR X8 4000mAh-s akkumulátorral van felszerelve, amely garantálja a hosszú üzemidőt akár 13 órányi YouTube videótartalom, 19 óra böngészés és 9,3 óra játékidő biztosításával. A 22,5 W-os HONOR vezetékes SuperCharge funkcióval mindössze tíz perc alatt három óra online videólejátszáshoz elegendő energiával tölthető fel a készülék.  

 

Árak és elérhetőség

A stílusos megjelenés szerelmeseinek tervezett HONOR X8 három különleges színben kapható: titánezüst, éjfekete és óceánkék. 

A HONOR X8 május 2-ától megvásárolható a kereskedelmi forgalomban 99 990 forintos ajánlott fogyasztói áron.