Roadtrip-kompatibilis laptop

Kütyü Magazin, 2022. június 24. 13:05

Állandó rohanás, folyamatosan gyarapodó számú feladatok. Ez a jelenség mindenki számára ismerős lehet, lassan 24 óra kevésnek bizonyul egy napra. Éppen ezért felbecsülhetetlen egy olyan eszköz, amit minden helyzetben jól tudunk használni. A rohanó mindennapok és sűrű feladatok közepette sokszor nincs idő egy többhetes vakáció beiktatására a naptárba, így egyre népszerűbbek a pár napos kiruccanások. Korosztálytól, életviteltől, családi állapottól függ, hogy éppen kikkel osztjuk meg az élményeket. Viszont utazz akár a családoddal, a barátaiddal, a pároddal, vagy szimplán egymagad, egy hasznos társ mindig melletted lehet, és ő nem más, mint a Dell Inspiron 5410 2 az 1-ben laptopja. Legyünk bárhol, bárkivel, ez a laptop minden igényünknek megfelel. 

A hétvégi családi kiruccanás alkalmával a gyerkőc rajzolni szeretne, de otthon hagytátok a ceruzákat és a rajzfüzetét? Talán egy baráti kirándulásra indultatok, és a nap végén szeretnétek megtekinteni az aznapi videó- és fotótermést? Esetleg a sátortúra alkalmával nem rémtörténetekkel szeretnétek egymás riogatni a tábortűz mellett, hanem megnézni egy hangulatos kis filmet, pillecukrot eszegetve? Vagy éppenséggel a kalandjaid során beérkezett pár sürgős e-mail a munkahelyről, és muszáj őket elolvasnod és megválaszolnod? Nem számít, milyen címkét viselünk éppen: Anya, Apa, barát, kalandor… a Dell Inspiron 5410 2 az 1-ben 14 colos laptopja a te életviteledhez van tervezve, és közelebb hozza hozzád a világot. 

 

Alkalmazkodó és tettre kész

Bármit is tervezel, a legújabb 11. generációs Intel Core processzoroknak hála semmi nem lesz számodra akadály. Mi sem igazolja ezt az állítást jobban, mint a választható i3, i5 vagy i7 processzor, az akár 16 GM RAM, de ide sorolhatjuk az opcionális videokártyát is. Az akár 9 órás üzemidő is egy olyan tulajdonság, amely képes egy roadtripet sokkal kényelmesebbé varázsolni. Használjuk ezt a laptopot tehát az asztalon, az ölünkben, vagy akár a levegőben tartva, egész biztos, hogy sokáig bírja anélkül, hogy fel kéne tennünk tölteni. Amikor pedig mégis elfogy a szufla, az ExpressCharge funkció használatával jelentősen lecsökkenthetjük azt az időtartamot, amíg a konnektorhoz vagyunk kötve. Az adaptív hőkezelési technológia sem elhanyagolandó, hiszen bármilyen pozitúrában is használjuk az Inspiron 5410 2 az 1-ben laptopját, a teljesítményprofil minden esetben igazodik az adott tevékenységhez, megakadályozva a túlmelegedést. 

 

Kívül-belül nagyszerű

Egy roadtrip során fontos, hogy ha elő kell vennünk a laptopunkat, akkor azt ne nyűgként éljük meg, bosszankodva. Az Inspiron 5410 2 az 1-ben laptop használata garantáltan örömmel fog eltölteni. Könnyed, 1,65 kilós súlyának köszönhetően akár sétálgatás közben is nyomkodhatod. A 360 fokban átfordítható kialakítás azt az érzést keltheti, hogy a világ kifordult önmagából… pedig csak a laptop volt az, ami kifordult. Bármilyen helyzetben, pozícióban kényelmesen kezelhető. Még helyet is felszabadíthat a táskánkban, például nem kell magunkkal könyvet vinnünk az útra, elég, ha annak PDF verziója megtalálható a laptopunkon. A Dell korábbi generációs billentyűzeteihez képest az Inspiron továbbfejlesztett változata 9%-kal nagyobb felületű, így sokkal jobban kézre áll a klaviatúra. A Dell nem csupán a belső tulajdonságokra fordított figyelmet a tervezéskor, a külső is magával ragadó. A platinaezüst borítás környezetbarát, vízbázisú festékkel készült el, és remekül illik a csuklótámasz tónusban illeszkedő színvilágához. Vékony kialakításának köszönhetően mindig útra készen várja, hogy magunkkal vigyük. Könnyedén elfér a táskánkban, így nincs szükség kompromisszumokra. Minden funkciót könnyedén magunkkal vihetünk, bárhová.